onsdag 31. oktober 2018

Male parkett grå

Kjøp Billig Parkett Grå. Uansett gulvtype, er grundig rens og å følge anvisningene viktig. Ifølge Hvinden er det mye lettere enn mange tror å male gulvet selv. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.


Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det.

Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. I løpet av en helg er jobben. Tregulv blir flott med maling, og både parkett og plank kan males enten det er ubehandlet, oljet eller lakkert fra før. Betong og linoleumsgulv kan også gjerne males.


Tidligere sa man at maling ikke ville feste til laminat, men også disse gulvene kan nå males med enkelte malinger. Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Billigere og enklere enn å skifte gulv også.


Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv.

Vi har slipte tregulv og slipt parkett. Tregulvet blir pent malt, men parketten blir bare flat og malt. Kunne like gjerne hatt linoliumsgulv eller malt betong. Anbefaler å slipe og så lute, vokse eller hvitolje.


Selvsagt kan du slipe og male ett tynt strøk og male etter. Overlat alltid gulvjobb til fagfolk! Vi vurderer å lakke men så kom jeg på tanken om å male det. Du mener man ikke må slipe ned gulvet først?


Vi pakket gulvet etter vi la det og dette flasser og slipper. Hmm kanskje best å slipe med maskin. Men før du går i gang med malerjobben er det viktig med et grundig forarbeid for at resultatet skal bli så perfekt som mulig.


Det er enkelt å male et tregulv hvitt. Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. Sjekk med fargehandleren om hvilken gulvmaling de anbefaler til det rommet du skal male.


Ifølge Ifi er første bud når man skal male å sette seg på gulvet, gjerne midt i rommet, med fargeprøver - gjerne både maling, tapet og tekstiler som skal inn i rommet. På den måten vil man lettere se alle fargene i rommet mot hverandre.

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Vi foretrekker enstavs parkett fordi vi er blitt mer oppmerksomme på hva slags gulv vi vil ha hjemme.


De vurderte lenge å male gulvet i en lysere farge, men bestemte seg etter hvert for å slipe og behandle det med hvitpigmentert ultramatt olje. På parkett kan du male rett på med Trestjerner Gulvmaling. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv. NO har en bred range av grå enstavs parkett.


Drømmer du om å male gulvet ditt hvitt eller i en annen farve? Kanskje du har levd noen år med et stadig gulere furugulv eller du har en parkett som er ripete og slitt i lakken? Har du tenkt muligheten for å male gulvet? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene.


Trappen er i dag åpen, men vi ønsker å lukke den for å bruke plassen bak som en liten bod. Noen som har gjort noe lignende og hatt god erfaring - eller kanskje viktigere - dårlig erfaring? Grått fungerer også bedre mot mørke møbler enn lyse eller mønstrede. Når du har fått en nøytral veggflate, kan du male små møbler eller tilbehør i en gråskala som passer. Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Kirsten.


Du kan gi et gammelt, hullete og nedslitt tregulv helt nytt liv ved å male det. Ofte vil gulvet også fremstå mer ensartet. Du kan skape mer lys i rommet ved å velge en hvit eller grå farge til gulvet, mens en mørkere farge som svart vil binde rommet mer sammen. Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Gulvet må ikke slipes så langt ned.


Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje, male , lakke eller hardvoksolje ditt gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg