fredag 26. oktober 2018

Maling av gipstak

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvordan male nye gipstak. Fjern støv, skitt og fettflekker fra underlaget med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING. Sørg for at underlaget er rent, fast og tørt.


Forside Tapet, farge og maling Sparkling og maling av gipstak ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Når første strøk av taket er ferdig, er det bare å vente til det blir tørt. Så er det på tide med strøk nummer to.


Maling av gipstak

For akkurat som du trenger to strøk når du maler vegger, så trenger du også to strøk til taket. Det mange gjør feil når de maler tak, er at de bruker altfor lite maling. Det vil føre til et veldig skjoldete tak. For å få god dekk og best holdbarhet må du male to strøk.


Mellom strøkene anbefaler vi deg å slipe lett med et fint sandpapir (for eksempel 1korning). Det gjøres for å fjerne støv som evt. Dette er spesielt viktig hvis du velger en blank maling. Ikke mal for store flater av gangen, og vær nøye med å male vått i vått hele tiden. En annen klassisk feil som kan resultere i et skjoldet tak, er å bruke for lite maling.


Dypp derfor rullen i maling ofte. Hvis du maler i dagslys, er det lettere å følge med på resultatet underveis i arbeidet. Rullesparkel: Enkel sparkling av tak og vegg med sparkelrull Når du rullesparkler tak og vegg med en rulle, kan du spare mye arbeidstid. Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være. Ifm med oppussing av stuen lurer på om det er lurt å male direkte på gipsplater eller burde jeg lime på med en form for duk før jeg maler.


Hørt at gipsplater trekker til seg mye maling ? Fjern løs maling med en skrape eller en sparkel. Slip deretter ujevnheter og kanter. Hvis taket er meget skittent må det vaskes grundig.


Maling av gipstak

Skjøten skal sikre en sterk overgang, slik at det ikke blir sprekker mellom gipsplatene. Skjøten bygges opp – som platen – av hard gips og seig armering. Du har to typer armering å velge mellom. Den enkle løsningen er selvklebende fibernett, som limes over skjøten før du sparkler. Begynn med å prøvevaske en liten del av taket.


Hvis malingen blir sittende, kan du fortsette å vaske. Da må taket vaskes ekstra nøye med mye vann, slik at du får bort all malingen. Burnish kantene og sørge for at det ikke er noen hull der maling kan sive. Wood trim og lysarmaturer kan også bli nødt til å bli tapet av.


Maling av gipstak

Prime taket ved hjelp av et alkalisk bestandig primer. Primeren vil tillate latex maling til å følge den gipstak. Vårt kvalifiserte team vil alltid finne den beste løsningen for våre kunder.


Vi tilbyr blant annet rehabilitering og oppussing, alt fra små til store leiligheter, samt næringsbygg. Våre spesialiteter er lakkering og maling. Relaterte ord: sparkel, sparkling av gips , sparkling av gipsplater , sparkling av sponplater,. Maler,Snekker Legge nytt gipstak i stue, sparkling og maling nytt tak , samt.


Maling av gipstak

Renovering av ba med demonterig og montering av eksisterende utstyr. Litt sparkling må påregnes ellers vanlig maling av tak og vegger. Folk gjør stort sett de samme feilene for å spare ti noe som resulterer i det motsatte, forklarer Svein Nedberg Hansen, malermester i utprøvningsavdelingen hos Jotun.


Vurderer sterkt malte gipstak i huset, og lurer på om noen vet ca pris for sparkling og maling ? Er ca 2kvm med tak. Det er viktig å la hvert lag sparkelmasse tørke og så pusse ned med sandpapir før du eventuelt påfører et nytt lag. Husk også på å tørke av støvet etter hver gang du har pusset, og ikke glem å bruke maske! På nye panelte tak er det viktig at treverket er tørt, eller får lov å tørke helt opp, før det males, ellers vil det bli umalte felter i fugene når treverket krymper. Bruk kvistlakk for å hindre utsiving av kvae og harpiks.


Jo flere strøk kvistlakk, dess bedre beskyttelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg