mandag 8. oktober 2018

Fargerike åpningstider

Oversikt over alle Fargerikes butikker i hele Norge. Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre.


Våre hovedprodukter er gulv, maling, solskjerming, tapet og interiørvarer. Det er fint å se entusiasmen hos spreke seniorer på flyttefot fra enebolig til leilighet.

Vestsiden Farvehandel AS er fortsatt butikkens juridiske navn. Fargerike Ås ligger sentralt i Ås, et steinkast fra Ås Stasjon. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS.


Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen. I tillegg kan vi tilby råd til legging av tapet, og hjelpe til med utregning av mål og kostnader.


Vi har en verden av farger for deg å velge i. Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt.

Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og. Vi vet hva som gir balanse og helhet og kan hjelpe deg med de rette produktene og de beste rådene for å få et harmonisk hjem. Våre dyktige medarbeidere bistår deg i valg av maling,.


Vi tilbyr ballongdekorasjoner til alle festlige anledninger og dekorerer for eventer, firma arrangementer, messer, amfier, shoppingsentre, jubileer, selskaper, bryllup mm. Vi tilbyr også leie av utstyr, rådgivning om oppussing og profesjonelle håndverkere. Kontakt oss i dag om du skal pusse opp. Den gamle kjøkkeninnredningen ble reddet med hvitmaling.


Vi utvider våre åpningstider. Vi holder til i Åsane Senter ca. Bergen sentrum og har kunder fra hele Bergen og omegn.


Hos oss får du anerkjente merkevarer av høy kvalitet, til utvendig og innvendig fornyelse av hjemmet ditt. Kom inn for ein prat med om du skal fornya. Varebestilling Telefon. Farger påvirker hjernen vår på forskjellige måter, og kan dermed virke som medisin for sjelen.


Dette betyr at dersom du besøker en av våre butikker, skal du være trygg på at du både får rett produkt til å gjøre jobben raskest mulig.

Gulv er en svært viktig del av sortimentet i Fargerike. I tillegg har vi et godt utvalg tepper, parketter, laminater, gummi- og vinylflis i sortimentet. Dersom du ikke ønsker å stå for oppussingen selv, kan du bestille en av våre håndverkere til jobben - nærmere års erfaring er en god garanti for et godt resultat! Husnes Storsenter er med sine 23.


Senterområdet består av bygningar omkring Torgplassen, som er ein. HM Malerservice hjelper deg med å skape kreative og spennende løsninger som er skreddersydd til dine ønsker og behov. Vi er et firma med med nærmere års. I første etasje på Kiellands Hus finner du Fargerike.


Besøk butikken og få hjelp av eksperter innen gulv, farge og interiør. Her finner du åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg