tirsdag 9. oktober 2018

Lakk kode

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Under vil du se bilder av hvordan lakk koden til Mitsubishi ser ut og på hvilken plass den som oftest er plassert i hver enkelt type. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen.


Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Lakk -koder på biler. Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid.


Stort utvalg og lave priser!

For å kunne lage lakk til din bil må vi ha lakkoden. Koden står i de fleste biler, men står på forskjellige steder alt etter produsent, modell og årgang. Delelageret hos din lokale forhandler kan også gi deg koden ut fra bilens registreringsnummer.


På de fleste fargene er det nyanser. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Hvor kan jeg finne lakk koder ? Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På min står det vel også sammen med lakk fargen på min også. Høyre side i motor rommet.


Vi forhandler billakk fra Mipa Coating i Tyskland. Dette er lakk av høy kvalitet til overkommelig pris. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker.


Når vi merker lakk kode på bildata hos oss, vil koden stå sammen med farge i bruktannonsen på nett på delelistene våre, sånn som f. Fyll inn i et eller flere søkefelt for å finne lakk til din bil. Finner du din kode , klikk på kjøp-knappen for å bestille. Mangler KJØP-knappen er lakken ikke lenger lagervare, eller er gått ut av produksjon.


Legg inn hele, eller deler av koden. Du kan da bestille egenprodusert lakk her.

Skriv hvilket bilmerke og hvilken lakk kode du ønsker. Det er viktig at feltene med bilmerke og kode er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg