mandag 15. oktober 2018

Pyramiden tromsø

Her finner du over spennende butikker, og vi har 4gratis parkeringsplasser. Ordinære åpningstider. AMFI Pyramiden - Butikker.


Pyramiden Sport har et bredt utvalg klær, sko og utstyr for sport og friluftsliv fra kjente merkevarer. Hos oss kan du forvente god service, rask levering og høy. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter.

Memira Tromsø holder til på fastlandet hos Amfi Pyramiden i Tromsdalen. Kommer du kjørende fra innlandet (E8) vil du se Amfi Pyramiden hvor vi holder til, på høyre side av veien når du nærmer deg Tromsø. På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Tromsø er knutepunktet for buss og båt i Troms fylke. Regionbussene korresponderer i tillegg med Alta i nord og jernbane og buss i Narvik i sør.


Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Reserver ditt Hotell i Pyramiden online.

Bestill drømmeferien med Agoda. Ser du etter åpningstidene til HairShop Frisør? Gjengen fra Pyramiden og Jekta har åpnet ny dyrebutikk på Langnes! Har du spørsmål om kundeforholdet ditt er det fint om du sender oss en melding i nettbanken.


Vi kan ikke opplyse om personsensitive opplysninger på e-post. Synsam Tromsdalen finner du på Amfi Pyramiden. Våre sertifiserte optikere gjør en grundig øyeundersøkelse og sørger for at du får riktig hjelp - uansett synsfeil, om du har briller eller linser eller er bekymret for øyehelsen din.


Allegro Pizza Den beste pizzaen i Tromsø ! Tekstil og interiør til hjemmet. Hos hos oss får du tynnbunnede italienske pizza med fyll etter ønske, vi har masse å velge i mellom. Vi serverer også burger og biff. VIC Pyramiden, Tromsø , Norway. Service, kvalitet og design.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Hvis du har noen spørsmål om dine sko, plagg, vesker, pleiemidler eller noe annet vi kan hjelpe med - besøk vår butikk eller kontakt oss.


Beste pizzarestauranter i Tromsø , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av pizzasteder i Tromsø , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor.

Velkommen til ein hyggelig handel på Pyramiden Senter. Ny nettside kommer snart. Vanskelig å se for seg en flottere måte å reise mellom Tromsø og Narvik på, sa fylkesråd for samferdsel og miljø Ivar B. Prestbakmo (Sp) i Troms fylkeskommune da de nye regionbusstypene ble vist frem i Tromsø 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg