tirsdag 23. oktober 2018

Hyttebord

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Robuste, flotte hyttemøbler. Vi benytter gamle håndverkstradisjoner og norske materialer.


Hyttebord

Både ferdige og tilpassede hyttemøbler bygges i Ål i Hallingdal. Hyttebord – Heimdall. Svært kraftig spisebord som passer perfekt på hytta eller i spisestua i hjemmet. Mål: ca 75cm høyde, 200cm lengde.


For oss er det viktig å sette ditt ønske i fokus ved å tilby deg de rette produktene på en trygg og effektiv måte helt hjem - og samtidig sørge for å være tilgjengelig under hele prosessen. Gjør hjemmet ditt lukseriøst og koselig. Bord - spisebor kaffebord i høy kvalitet. Moderne eller klassisk stil – valget er ditt!


Hyttebord

Vi lager solide møbler av furu. Vi tilpasser møblene etter kundens ønske. Alt i gammel norsk tradisjon. Man kan også kombinere møbler med smijern.


Vi skal ha fest og samling for jobben til samboeren min, og oppdaget at vi ikke hadde verken bord eller stoler nok til å huse alle. Derav prosjektet basert på dine. Julehuset Skeidar Se mer. Torget Til salgs Møbler og interiør Bord og stoler Spisestuer.


Alle våres hyttemøbler blir skreddersydd og produsert ut i fra ditt ønsket mål, treslag og farge. AnonymBruker skrev: Ja, en kan regne på det. Om dere begge hadde hatt abb som jeg snakker om, koster det dere 3hver i mnd.


Om hver av dere skal. Her har vi samlet et knippe tidligere ubehandlede og gulnede hyttebord , som med malte underdeler byr de vante omgivelsene på noe nytt. Med unntak av ett bor som er malt i en lys farge, er samtlige malt i sortnyanser, som fremhever bordplatenes tegninger og lød. Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Se hele utvalget på IKEA.


Hyttebord

Ronja utestol i sedertre. Pene bord til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert et bord for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Ben er laget i 200×2Boks på begge varianter.


Behandlet med grå hardvoksolje. Alexander er et robust spisebord i heltre eik. Bordet leveres i svært mange størrelser, slik at du skal kunne finne en skreddersydd variant som passer perfekt for. Kvister og naturlige ujevnheter vil være synlige i treverket.


Du kan slipe ned og bytte farge etterhvert som smak og mote endrer seg. Dette er sjarmen med håndlagde møbler. Lite brukt, og pent lite lakkert bord. Må hentes på Krøderen. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Det er dessverre umulig å vise bilder. Når familien, naboene eller noen venner kommer innom til litt hygge i hagen, har du bruk for et stort hagebord. Lager du det selv, bestemmer du ikke bare hvor mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg