fredag 5. oktober 2018

Ferdigmalte plater

Her kan du se oversikten over våre mange kryssfinerplater. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Se våre ulike veggplater under. Det finnes også et bredt utvalg ferdigbehandlede plater. Det er ikke folie på platene, og du behøver ikke bekymre deg for at overflaten skal slå sprekker når du monterer dem.


Overflatene er robuste. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Du får dem i flere lyse, moderne farger og flere mer trendy farger, som passer godt til en fondvegg.

Malingen fremstår med penselstruktur. Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler. Leveres i fire klassiske profiler. Med smarte veggplater får du raskt et nytt rom uten verken maling, pussing eller sparkling.


Veggplater er kjapp og enkel oppussing – se så fint det blir! Panelet er enkelt å sette opp, du gjør det selv på noen timer. Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Hos MAXBO finner du MDF-plate som er spesielt godt egnet for lakkering og maling.


Kjøp på nett eller i butikk.

Med disse er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser som sopp og råteskader i veggene. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom, grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2). MDF- plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Finnes i mange utførelser og design.


Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne – anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. For forbruker og proff. De har en ubestemmelig grumsete, lys gråfarge, så jeg ønsker å male over.


Vi har ferdigmalte mdf- plater på soverommet. Lister og vinduer har fargen bomull, vil denne bli veldig gul mot den blå veggen? Vi ønsker en litt hule-aktig følelse, og har valgt en veldig mørk blåfarge, Intense Dijon fra Nordsjø.


Plater i benhvit er nå montert på veggene, men det ble dessverre ikke slik vi trodde. Mye mer gulskjær enn ønsket. Jeg lurer på å male over platene i eggehvit (fargen som vi har i stua og spisestua bl.a.) Det blir et veldig arbei men vil bare bli fornøyd med fargen. Både profesjonelle husbyggere og vanlige oppussere har for lengst oppdaget fordelene ved ferdigmalte eller –tapetserte veggplater. Guide til ferdigmalte veggplater.


Valgmulighetene er store, med både slette og profilerte flater av MDF, spon og krysslimt heltre – i en rekke farger, dekorer og utførelser. Her er en rask guide i platejungelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg