tirsdag 9. oktober 2018

Folie på fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistermærker og skilte på foliekniven. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang.


Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim.

Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt.


Håper du finner noe som faller i smak! Det er viktig å rengjøre flisene grundig før man legger på folien. Dette er ment på veggfliser og holder godt selv i de fuktige sprutsonene på badet.


Den kan også brukes under vinylgulv, men da med en solid plate på minimum 6mm mellom folien og vinylen. Under Varmefoilen anbefaler vi en varmereflekterende plate på 6mm, kalt depron.

Varmefolien må legges og kobles av en godkjent elektroinstallatør. Bank på flisene for å sjekke at de sitter ordentlig fast. Om det lyder hult, er flisene løs og må fjernes. Det betyr ikke at du må fjerne alle flisene på vegger og gulv - forhåpentligvis holder det å rive vekk noen få. Når du har fjernet løse fliser , kan du fylle igjen med gips eller mørtel.


På gulv med fall til sluk kan det oppstå noen problemer dersom du skifter fra mosaikkfliser til store fliser på 30xcm. Er fallet noe buet kan du få et spenn som gjør at nye, store fliser knekker. Planlegger du å skifte farge på veggene i stuen før jul? Start med å finne stemningen du ønsker i rommet, deretter tar du opp jakten på den rette fargen, tipser erfarne fargesettere. Derfor velger vi fliser Nordmenn elsker å legge kermaiske fliser i entreen.


Det er fordi fliser på gulvet tåler det meste, sier flisekspert. Forskjellen er effekt pr kvadratmeter. På kabel kan du øke denne ved å legge med tettere avstand center-center. På fliser kjører du høyere effekt også pr kvadratmeter, og folie klarer nok ikke det. Og du kan vel egentlig ikke lime flis rett til noen folie på markedet, kan du det?


Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Som medlem på viivilla.

Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Jeg så på et oppussingsprogram at de fornyet flisene ganske enkelt ved å legge en slags selvklebende folie over de gamle. Jeg har noen galstygge fliser over kjøkkenbenken i huset vi nettopp har kjøpt, men det er uaktuelt å pusse opp kjøkkenet ennå, så jeg vil bare fikse litt.


Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Så monterte vi knivmagnetene tilbake opp på veggen. Og vips så hadde vi nye fliser på kjøkkenet med helt nytt utrykk. Det beste med dette er at hvis vi går lei av designet, så kan vi bare ta av folien og foliere med et helt annet mønster uten å måtte flislegge på nytt.


Folie i den lengden du ønsker. Her er flisdekoren vi brukte, det koster 79kr per pakke. Så istedet for at rive de gamle ne eller prøve på at male dem, kan du vælge folie lige efter størrelse, så det passer netop til dine fliser. Ved montering på pidestaller beregnes det stk.


Ja, du kan legge fliser på vinylbelegg, under visse forutsetninger. Er det vinylbelegget som utgjør membran, må alle skjøter være tette og det skal ikke være skader i belegget. I denne video viser vi det som en del af vores kunder på LargeFormat.


Hvordan monterer jeg folie på mine køkkenlåger ? I videoen benyttes Oracal 6Dekorationsfolie i Mørk Grå samt Aqua Grøn. Disse folier kan også benyttes til skabslåger, døre og mange andre plade overflader. Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den.


Da vi har mulighet for å trykke på folie , kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg