mandag 29. oktober 2018

Europris rammer

Finn tilbu kataloger, brosjyrer, kuponger og rabatter fra butikker! Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi gleder oss til å dele julen med deg!

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Rammer til bildene dine. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.

Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Kjøp bilderammer her til innramming. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål.


BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling. Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde.

Dessuten beskytter rammen bildet ditt fra skitt og riper, og holder den fin og fresh i lang tid. Vårt mål er å kunne tilby noe til enhver smak og derfor har vi en utmerket variasjon av både farger, stiler og priser. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Posters og liknende kommer ofte i denne formen, og dermed er det ikke så merkelig at rammer ofte er rektangulære.


Mange vil imidlertid ha rammer som er kvadratiske, ovale eller runde, og kan like gjerne kombinere disse. Jeg har søkt rundt på nett og tatt noen telefoner, men finner ikke rammer til bilder i A3. Så vanlig som dette formatet er blitt, synes jeg det er litt rart.


Jeg vet jeg kan bruke større rammer og passepartout, men det er ikke et valg nå. Uansett om du vil ramme inn et vakkert postkort, en av tegningene til barnet ditt eller noe annet, så kommer riktig ramme til å framheve bildet akkurat på den måten du ønsker. Har du noen gang prøvd å bytte farge på rammen for å se hvilken forskjell det gjør for motivet?


Vi har rammer i mange farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg