torsdag 18. oktober 2018

Espegard tretjære

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Espegard bruntjære, kg. Klassisk brun tretjære.


Et vanlig blandingsforhold er tretjære , inntil kokt linolje og terpentin. Rent naturprodukt som egner seg til både nytt og gammelt treverk. Tretjæren gir fasaden en klassisk, matt farge og du kan se fram til lange pauser mellom hver gang du trenger å male på nytt.


Foruten at den lar treet puste gir fargepigmentet i tjæren god beskyttelse mot UV-stråling og slipper frem den vakre strukturen i treet. Vårt skinnforkle er solid og laget for utebruk. Ta det på før du starter matlagingen, så slipper du å skifte før gjestene dukker opp. Seimstrand AS er fagforhandlar for Husqvarna og Honda sine produkt innanfor Skog og Hage.


Vi har eigen verkstad for service og reperasjonar på desse produkta, samt stort delelager. Grunnen til tvil er enkel: Ren tretjære tørker svært sakte og smitter veldig lenge. Dessuten er det en kunst å smøre den på.


Helst bør det være en sommerdag med over grader i lufta, og helt tørt i været. Uansett vil tjæra sørge for at du neppe kan male eller dekkbeise på mange år: den smitter gjennom og misfarger det meste. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Tjære er et rent naturprodukt som lar treverket puste. Farget tretjære gir fasaden en flott, matt farge som slipper fram den vakre strukturen i treet samtidig som den beskytter mot UV-stråling.


Milebrent tretjære , brun kg. Rustbeskyttende for redskaper m. Ypperlig til maritime miljøer. Har nett tjærebredd eit naust, og rørte litt dårlig opp, så de siste 2-litrene på dunken (10l ) var heilt svart. Dei har og ein brun og ein mørkebruk type som er tilsatt eit eller anna. ESPEGARD TRETJÆRE gir bygningen et tradisjonsrikt preg.


Fordi tretjære er et rent naturprodukt vil fargene vil derfor varierer fra produksjon til produksjon og. Vi produserer vedsekker og vedstativ, kjelker, sparkstøtting, bålpanneprodukter, tretjære og. PROFF er først og fremst rettet mot vedproduksjon og tretjære , mens FRITID gir et.


Den er både et vakkert skue og et flerfunksjonelt ildsted på én gang. Hvis man er på utkikk etter noe spesielt som gir både varme, stemning og ikke minst et kreativt utekjøkken – er dette peisen for deg. Fyr opp og sett dere ne nyt maten og la kvelden bli lang. UV-stabiliserte og solide vedsekker kjent for sin gode kvalitet.


Dokumenter og sikkerhetsdatablad. Om vi ikke kan si at Notsekken er en Evighetsekk er det ikke langt unna! Slitesterk sekk med lang levetid! Beregnet for og liters vedsekk eller og liter. Leveres komplett med opphengsbøyle.


Enten man er ute sammen med venner og familie rundt bålpanna, eller alene med øks i høstskogen. Vi ser de tidløse opplevelsene som ligger i sparkstøtting og kjelke som en verdi vi ønsker å videreformidle. Ve grill, bålhus og tretjære for å nevne noen.


Kvalitetsleverandør av mange produkter innen vedproduksjon og fritid. Fra tidlig på tallet har vi vært leverandør av nettingsekker og vedproduksjonsutstyr. ESPEGARDsekken er i dag blitt et begrep innen næringen og er ensbetydende med KVALITET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg