fredag 19. oktober 2018

Lage passepartout

Finn de beste prisene på nettet. Skal du bare lage en og annen passepartout kommer du langt med en håndholdt skjærer og en solid stål-linjal. Hold deg unna disse plast-skjærerne fra Clas Ohlsson o. Tenker du deg en vanlig passepartout med kvadratisk eller rektangulær åpning til et bilde? Kanskje hadde du tenkt å lage fotocollage med mange bilder, eller søker en passepartout med oval åpning til det gamle svarthvite fotografiet av farmor?


Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.

Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit.


Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning. Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Hva er passepartout ? Sitter nettopp nå og studerer min aller første prøve- passepartout - skåret ut med en slik (kjøpt samme sted også).

Og foreløpig virker det som det er fullt mulig å få til bra resultat med denne - som må sies å være en hobbyvariant av de proffe rammemakernes tilsvarende. Tror det skal blir riktig bra etterhvert, med litt erfaring. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Størrelser fra 15xtil 50x70.


Jeg ville da lagt meg på at passepartout 'en skal være litt høyere nede (det ser absolutt best ut, IMO), og forøvrig ha lik bredde på de andre tre sidene mot lysåpningen. Collage kan også bestilles på ekspress. Få dem til å kappe ramma etter det, og lage passepartout som passer Å lage såpe høres fancy ut, med det er egentlig superenkelt!


Ramme passepartout svart. Svart treramme med passepartout. Hvit treramme med passepartout. Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler.


Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Spar mye på vårt store utvalg Plakat Kartong og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil.

Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. Vi kan også tilby passepartout i fire forskjellige farger: svart, hvit, grå eller kremfarget. Din bilderamme fås med et stabilt veggbeslag i høy kvalitet og garanterer dermed et sikkert veggoppheng. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Hobbykartong A4-format, (210x2mm) for papirhobby.


En meget anvendelig kartong som kan brukes til figurer, kortlaging, dekorasjoner, passepartout m. Vi bruker kun syrefri kartong. Det er enkelt å lage fotobok online på fotoknudsens nettside. Om du lager et fotoalbum i vår nettbaserte programvare vil fotoboken lagres på vår nettside, og ingen installasjon er nødvendig.


Du kan også laste ned vårt program eller app dersom du ønsker å lage fotoboken lokalt på din PC, mobil eller iPad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg