onsdag 10. oktober 2018

Malt panel pris

Malt panel pris

Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Produkter Diverse Gulv, vegg og tak Trelast. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel.


Malt panel pris

Kjøp på nett eller i butikk. Heldekkende hvit er tidløs og et naturlig alternativ til malte trefiberbaserte interiørplater. Lasert panel har en vokset, transparent hvit overflate. Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt , beiset eller oljet panel.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt , beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler.


Malt panel pris

MDF-takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater. Malt hvit NCS S0502-Y.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg