torsdag 11. oktober 2018

Feng shui soverom

Vi forhørte oss med disse for å finne ut hvordan man best innreder soverommet. Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet i soverommet. Studier viser at mangel på søvn gir deg mindre arbeidsevne og lavere følelsesterskel. Tenk deg et soverom med god energi som gir ro og frihet for sjelen!


Ville du likt å ha et soverom som gir optimal hvile? Det er det første vi ser når vi våkner om morgenen og det siste vi ser før vi sovner.

Så her er alle soverommene feng shui tips for å utforske og implementere etter behov. Sol, soverom , champagnefrokost og feng shui. Akkurat nå har sola forsvunnet bak hjørnet. Når værgudene er gode følger sola med på kjøpet når frokostkaffen inntas på senga.


Søvn og hvile er svært viktig for oss høysensitive. Da er det godt å kunne innrede soverommet på feng shui vis slik at det blir ett godt sted å være for å lade batteriene. En god seng gjerne med hodegavl er ett av de.


Riktig farger på soverommet er også viktig.

Feng Shui består av flere kapitler. Former kommer før farger. Som hvor inngangen til hjemmet er plassert. I denne læren, brukes sjeldent sterke farger.


I stedet benyttes avdempede farger. De gangene sterke farger benyttes, er det effektfarger som er strategisk plassert på gjenstander. Det første feng shui -rådgiver Kristin Rosmo anbefaler folk når de innreder soverommet , er ikke å plassere sengen slik at den berører området rett innenfor døren. Altså åpningen du kommer inn i når du går rett frem fra døren mot veggen, i samme bredde som døren.


Feng shui ble stemplet geomantikk av kristne misjonærer i Kina i det 19. Soverom med feng shui -tips. Navnet feng shui betyr vind og vann. Du kan bruke coral, fersken, kakao, krem og pastell nyanser som beige og gul. Vår verden er mer enn alle de materielle gjenstandene vi ser rundt oss hver dag.


Hele universet er gjennomsyret av strømmer av energi, som er i kontinuerlig. Jeg får stadig feng shui spørsmål på mail. Her i ukas blogg gir jeg deg noen enkle feng shui tips du kan ta i bruk med en gang.


Alt handler om bevissthet.

Fen Shui er en øst-inredningsmeto som er flere tusen år gamle. Det grunnleggende prinsippet er at våre liv og skjebne påvirket av krefter som er i vårt miljø. De mest favoriserte feng shui soverommet farger er de som kan beskrives som fargene på huden. Disse fargetoner, som spenner fra lyse kremer til rike, dype brune, er sagt å skape god energi i et soverom.


Tenk om den beroligende følelse mange mennesker får fra å se på en varm kopp varm kakao med litt pisket krem på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg