onsdag 10. oktober 2018

Hempel mille standard

Pga produktets selvpolerende og selvfornyende virke-mekanisme beholdes en effektiv og bioaktiv overflate i hele produktets levetid. Area of use As an antifouling for boats of glass fibre, woo plywood and steel. Do not use on aluminium or other light-alloy metals.


Risk of corrosion in case of direct contact. We have employees in more than countries, and we speak almost as many languages.

Selvpolerende bunnstoff, produsert spesielt for dem som ønsker en go effektiv og prisbillig løsning. Må ikke brukes på aluminium og annet lettmetall. Meget effektivt selvpolerende bunnstoff basert på spesialbindemidler. Gir en aktiv overflate som. Bunnstoff Mille 75L Sort Mille standard er et effektivt, selvpolerende og prisgunstig bunnstoff.


Kan brukes opp på de fleste typer bunnstoff og på alle underlag med unntak av aluminimum og annet lettmetall. Hempel Mille Standard 75L Sort. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Et bunnstoff for alle båteiere som vil prøve en raffinert hvit bunnfarge. Vi leverer Yanmar marine motorer og yanmar deler til hele Norge, raskt og enkelt. Det mest brukte bunnstoffet er det selvpolere. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Mille NCT er et selvpolerende bunnstoff med enestående ytelse.


Her kan du sende oss en mail hvis det er noe du lurer på så svarer vi så fort som mulig. Eller så kan du ta kontakt ved å ringe oss. Mer informasjon finner du. Vi har stor butikk på Åråsen Stadion i Lillestrøm med kjempeutvalg, lave priser, fagfolk bak disken og gratis parkering.


Kan brukes opppåde fleste typer bunnstoff og på alle underlag med unntak av aluminimum og annet lettmetall. Den kraftfulle bioaktive blandingen og selv-fornyende effekt sikrer en optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing. Til bruk utendørs i opptil dager. Proff kvalitet, m på rullen.


HEMPEL Classic 5l Rødbrun. Brukes til arbeider på en rekke overflater som krever en fjernbar maskeringstape. Egenskaper: MILLE NCT er basert på en patentert bindemiddel teknologi som effektivt styrer balansen mellom graden av selvpolerende og ultra effektiv bunnstoff.

Kraftfull bioaktiv blanding og selv-fornyende effekt sikrer en optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing også når båten ligger i ro. Optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing. MILLE NCT er kompatibel med nesten alle andre typer bunnstoffer og er svært fargebestandig.


Videre er det ikke nødvendig å bruke primer når du bytter fra et annet bunnstoff system til MILLE NCT, noe som gjør påføringen mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg