mandag 22. oktober 2018

Espegard fyrfat

Espegard fyrfat

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Denne kan du ta med til din favorittstran på hytta, over til naboen eller et utsiktspunkt du liker godt.


Vårt største fyrfat er designet med fleksibilitet og detaljer i fokus, for enda større frihet når du kokkelerer. Regulerbart spjeld i bunnen av panna for bedre trekk. Alltid fyr tilgjengelig. Oppladbar elektrisk lighter.


Med gnistfanger og avlastningsbord (ekstrautstyr) får du et moderne og tidløst ildsted ute. Pakken består av en solid bålpanne, vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. Grillrist følger med. Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe.


Uansett får du mer tid ute. Fyrfatet passer overalt. Bli den første som vurderer dette produktet. Det har trinnløs høydejustering samtidig som det kan beveges mot sidene, for bedre håndtering.


Hjemme i hagen, på hytteterrassen, i bålhuset, ved jaktkoia i skogen, i den lokale parken, ved stranda, utenfor barnehagen. Mulighetene er mange. Det har foldbare bein, medfølgende grillrist og har en diameter på cm.


Espegard fyrfat

Kommer med grillrist i rustfri stålkvalitet nr 30 to sidebord i lakkert bjørkefiner, to gnistfangere i svartlakkert stål samt justerbart opphengstårn for grillrist og kaffekjele. Lett fyrfat med et enkelt og tidløst design. Laget av emaljert stål og kan brukes året rundt. Les tester og omtaler før du kjøper. Ekstra plass under matlaging og servering året rundt.


En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Espegard Utepeis 1cm. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.


Espegard fyrfat

Vårt minste fyrfat i emaljert stål. Den minste modellen i vårt sortiment, med foldbare bein for enkel transport. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg