torsdag 18. oktober 2018

Hvordan pynte bløtkake

Hvordan dynke, pynte eller dekorer en bløtkake ? En god bløtkake faller i smak hos de aller fleste, men hva skal til? Bløtkaken har vanligvis ett eller to lag med krem. For at kaken ikke skal bli for tørr, er det viktig at kakebunnene dynkes godt før fyllet legges på.


Hvordan pynte bløtkake

Hvilken type kremfyll man ønsker å bruke, er smak og behag. En bløtkake smaker like godt til 17. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter. Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken.


Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød. Tips til pynting av bløtkaker. Legg sukkerbrødet litt i fryseren før du skal dele det, da er det enklere å få jevne lag. Sukkerbrød er basisbunnen for en rekke kaker, her viser vi hvordan du lager en bløtkake med friske bær.


Hvordan pynte bløtkake

Ikke dynk marsipankaker for mye, da kan kaken synke sammen når du legger på marsipanen. Ingenting slår smaken av en kremfylt bløtkake med jordbær. Her er oppskriften på en enkel, saftig og lettlaget kake, slik mormor lagde den. Du må gjerne kjøpe en ferdig kakebunn, men vil du prøve å bake selv gir jeg deg oppskriften på hvordan lage det perfekte sukkerbrød.


Så lager jeg tre gulrøtter i passe størrelse slik at de danner en ring. Ellers kunne det jo vært litt stilig å farge hele kremen orange og lage vanlig gaffelmønster og evt. Frukt, marsipan, krem og pynt. Trenger du fremgangsmåte på hvordan du lager en bløtekake. Kokke-Lise gir deg tips til pynting av kaker, noe som jo burde være rimelig aktuelt i konfirmasjons-, nasjonaldags- og.


Det behøver likevel ikke ta så mye lenger tid. Den enkleste måten å pynte lekkert på er å legge elementer i ring. En annen måte å dekke og pynte kaken på er å dekke sidene med stenger av marengs, mens toppen bugner av bær og bittesmå pikekyss. En slik kake i rødt, hvitt og blått er den perfekte 17.


Et siste alternativ er at man kan dekke bløtkaken med sukkerpasta. Hei #128578; Du er fantastisk flink, hvordan får du det til? Den revner og er lite håndterlig. Hva er det jeg gjør galt?


Har prøvd flere typer marsipan, men får det fremdeles ikke til. Skal man kna marsipanen mye før den kjevles? Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Greit å vite til den store kakefesten! Eksempel på fyll: pk kremfløte ss melis ca. Skjær et lite snitt vertikalt på sukkerbrødet.


Her ser du hvordan du fyller en kake med krem. Skal prøve å vise dette trinn-for-trinn etter forespørsel. MMF) krever ingen konditorferdigheter - er bare øvelse-som-gjør-mester som gjelder her.


Har slått sammen flere bilder så det skal bli litt mer oversiktlig. Så, hvordan få den perfekte, luftige kremen, slik som man får i kjøpekaker. I konditoriet jeg jobbet hadde vi en kremblåser. Men å fjerne hamsen kan være klissete. Og å vispe krem uten visp er ikke lett.


Her kommer to smarte tips på hvor enkelt du løser problemene ved hjelp av sugerør og en vanlig plastpose. Her skal du nemlig få lære deg hvordan du enkelt kan dekorere de lekreste kremkaker! Dette er en teknikk jeg ikke har tenkt på før, og som jeg i grunn ikke har vært borti heller.


Derfor ser jeg frem til å finne meg en passende grunn til å tromme sammen bløtkake , bare for å teste dette. Skal du pynte en kake med melisglasur? Bruk en stor engangssprøyte i plast (kjøpes på apoteket) som du heller glasuren i. Da er det lett å lage fine mønstre eller skrive bokstaver. Hvis mønsteret består av tykkere streker kan du bruke en tom senneps­flaske med tut. Hvis du trenger ekstra stiv fløtekrem kan du tilsette litt.


Hvordan pynte bløtkake

Kjøp ferdig sukkerbrød hos MENY eller lag selv. Lurer du på hvordan du best kan lykkes med å piske krem? Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Her kan du lese våre tips og råd om oppbevaring og behandling av kremfløte. Her finner du våre beste oppskrifter på lekre bløtkaker og andre smakfulle kaker med krem.


Kan du pynte de figurene litt og så ha på kaken?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg