onsdag 31. oktober 2018

Engangsservise plast

Engangsservise i Papp og Plast til Bursdag, Temafest og Party. Nordens største utvalg! Finn laveste nettpris her. Med dette ønsker vi å ta vare på miljøet og hjelpe kunder med å bli mer miljøbevisste.


Engangsservise plast

Engangstallerkene er laget av palmeblader som har falt ned- disse tørkes, rengjøres og presses i former ved høy varme. Drikkebegerene er av Bio- plast og kan forbrennes, komposteres eller resirkuleres etter bruk. Miljøvennlig mat emballasje til konkurransedyktig priser.


Alt fra hamburgerlommer, servietter med logo, takeaway esker, plastbegre og meget annet. Velg og vrak blant mange fargerike kopper, tallerkener, servietter og engangsbestikk til festen! Spar tid og opprydning, og ønsk gjestene velkommen til en super feiring med bordekking av designrikt engangsservise ! Du finner både plast - og papirtallerkener, samt kopper i samme farge og tema her. Vårt flotte partyserie med mange nydelige farger, velg en farge eller mix og bland farger.


Engangsservise plast

Tallerkener i Plast - 23cm - Oransje - stk Tallerkener i Plast - 23cm - Oransje - stk. Praktiske og fargerike plasttellerkener som måler 23cm og kommer som 10pk. Det aller beste med engangstallerkener som dette er når maten er fortært, og du må rydde!


Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Rosa Servietter Hvite Dots 16-pk 3- Kjøp. Spar mye på vårt store utvalg Tallerkener og boller og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Bestill Online i dag og få rask levering. Her finner du engangsservise til en rimelig pris. De ikke bare sparer ti men ser også veldig bra ut. Produkter laget av plast og polymermaterialer kan brukes flere ganger.


En flaske brus kan ikke brukes til å lagre melk, kompott osv. Siden produktets høye temperatur, ultrafiolett, langvarig matkontakt med polymere materialer, oksygen fremmer “aldring” av plast. Forbyr engangsservise – produsentene raser. Forbudet ble vedtatt for å redusere energiforbruket og avfallsmengdene fra plastindustrien, samt forurensning som blir forårsaket av plastsøppel. Helt konkret vil landet forby salg av engangsservise av plast , med mindre det er laget av biologisk materiale som kan komposteres, ifølge byrået.


Engangsservise plast

Betingelser for myDancover Club. Som medlem av myDancover Club får du spesialtilbud eksklusivt for medlemmer – se på ikonet som viser spesiell Medlemspris! Plastproduksjon passer de fleste design! Dagbladet): Frankrike har vedtatt en ny lov der landet forbyr plastkopper, plastbestikk og servise laget av plast.


Målet er at alt engangs-servise skal kunne komposteres og være laget av biologisk materiale. Det skriver den franske avisa Le Monde. I juli trådte omsider landets omstridte forbud mot plastposer i kraft. I Frankrike er det også vedtatt forbud mot plastbestikk, plastbeger og engangsservise i plast. Franske politikere vil heller at alt engangsservise skal kunne komposteres og være laget av biologisk materiale, såkalt bio- plast.


Kjøpt deg en gjenbrukbar kaffekopp. Er du blant dem som kjøper deg en kaffe med plastlokk på vei til jobb hver. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg