onsdag 31. oktober 2018

Holmegaard future

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Finn laveste nettpris her. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Resultatet blev Future.

Et organisk glas i håndret design, der i dag er udvidet med skåle og glas til alle anledninger. Vinglasset er designet til at give en sanselig oplevelse - og ikke kun for smags- og lugtesansen. The result was Future. An organic glass in an ergonomic design – the range now includes bowls and glasses for all occasions.


Et unikt designet drikkeglas, der i dag – et årti senere – både i form og farvevalg passer perfekt ind i tidens formsprog. Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdager.

Bli den første som omtaler dette. Fri fragt og dages Gratis Retur. Holmegaard Future glass klar 25cl stk. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Future klart glass 6-pack Futureglasset i klarglass er designet og skapt av Peter Svarre med framtiden som inspirasjon.


Med sin unike design er dette vår tids nye drikkeglass som passer til alle anledninger. Vin og barutstyr - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Der er styks, i en pakke.


De har en nypris på 1995. De er aldrig blevet brugt. Du får æske og det hele med til dem. Jeg sælger den til 1kr. Hvis du har nogle spørgsmål til dem, så spørg løs.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.

Glasset har et moderne design og fasongen gjør det godt å holde i, det er dessuten enkelt å mikse og matche med andre glass og annet porselen. Les tester og omtaler før du kjøper. Køb cl eller cl glas i henholdvis eller stk.


Hurtig levering og personlig. De fås også i en større utgave som rommer 37cl. De tåler å bli vasket i oppvaskmaskin ved maks grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg