onsdag 17. oktober 2018

Feng shui hage

En typisk feng shui-hage består av ulike deler som spiller sammen. Man streber etter en balanse mellom yin og yang, og mellom de fem elementene tre, il jor metall og vann. For å forsterke livsenergien bruker man også farger og symboler.


Målet er å få en harmonisk hage der livsenergien chi flyter omkring på en god måte. I had read a bit about it, but then got an excuse to delve myself in the subject.

Zen Hage – ren, enkel og naturlig En zen hage styrker den beroligende kraften, sanser og sinnet. I zen hagen er vi meget oppmerksomme på planters, og gjenstanders, spesielle karaktertrekk og egenskaper. Min lidenskap – hagen Jeg har en spesiell lidenskap for hager, planter og natur. De blir bare finere og vakrere med tiden.


Mine lærere har kommet fra både Østen og Vesten. Gjennom mange års studier i feng shui og kinesisk astrologi og orientalsk metafysikk med de beste mestrene fra hele Asia har jeg lært hvordan denne dype orientalske kunnskapen kan hjelpe oss i Norge. Og jeg brenner for å gi det videre fordi det har endret mitt liv.


Hage feng shui kan hjelpe deg å få den hagen du drømmer om.

Og når du setter feng shui -prinsippene ut i praksis vil du få et bedre liv. Den japanske zen-hagen er mer kjent i Europa enn den kinesiske feng shui -hagen, men etter hvert som feng shui blir mere kjent, vil også den kinesiske påvirkningen begynne å gjøre seg gjeldende i våre hager. Ved å følge noen retningslinjer, kan du planlegge en hage som ikke bare føles vennlig og imøtekommende, men som faktisk bringer overflod i livet ditt. Hvem bruker feng shui ? Har feng shui nesten blitt allemannseie? Folk søker bedre livskvalitet og inspirasjon i hverdagen.


Nå har vi mennesker blitt enda mer åpne. Det er ikke bare de fysiske ting som teller. Min unike kunnskap som interiørarkitekt og feng shui master, gir optimale løsninger for din bolig og ditt kontor.


Ved å bruke feng shui i hagen kan vi skape en hage som snakker til alle sansene. En harmonisk feng shui-hage speiler alle årstider fra spirende liv til resirkulering. Videre, i riktig sammensetning kan produsere den vakreste hagen der livet er bra. Feng shui kan hjelpe deg.


Navnet feng shui betyr vind og vann. God feng shui design i hagen din vil bidra til å tiltrekke næring, høy kvalitet feng shui energi til ditt hjem, samt glede av alle dine sanser. Når det kommer til en god feng shui hage design, er størrelsen på hagen din ikke de viktigste kriteriene.


For en feng shui hage med en vellykket Zen atmosfære, ikke glem å regelmessig rengjøre ditt uteområde.

Ordren i hagen er viktig fordi den tillater energien chi å bevege seg fritt. Sørg for at hver plante og tilbehør er i balanse med de fem feng shui -elementene. En tradisjonell feng shui hage vil innebære behandling av tre hovedspørsmål: de fem elementer, balansen mellom yin og yang, og de ni områder av Bagua. De fem elementene er vann.


Kombinasjonen og balanse av planteformer og dimensjoner er viktig for ethvert objekt eller en gruppe skiller seg ut fra. Sørg for at gjerdet ikke taper barer og poeng, og absolutt ikke ned eller til siden, i hagen. Vel voksende blomstrende planter er vanligvis en indikasjon på god feng shui , men sørg for at det er synlige stier og gangbare, spesielt banen til forgården. Bruk utendørs belysning for å aktivere mørk og øde hage kriker. Lys og farger er livsnødvendige for oss!


De påvirker oss mer enn du tror. Farger styrer følelsene våre, tankene våre og kroppen vår. Et hovedtema i feng shui er å skape balanse og harmoni - omgivelser som svarer til hva den enkelte trenger for sin vekst, blomstring og utfoldelse.


Akkurat som den enkeltes sunnhet ikke kan ses isolert fra familie og omgangskrets, kan heller ikke en bolig ses isolert, men må ses i forhold til omgivelsene. Det handler om å leve i harmoni med omgivelsene og gi familien sin og seg selv et så lykkebringende liv som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg