fredag 5. oktober 2018

Hjerteservietter

SERVIETTBRETTING FOR ALLE ANLEDNINGER. En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Sjekk ut våre serviettbrettefilmer. Humør gjør det enkelt.


For å gjøre blanding og samsvarende enkle, har vi delt innsamlingen i tre nivåer: Wow, Glede og Gå film.

Du kan bruke disse som et. Til borddekkingen til Frides dåp hadde jeg brettet serveitter formet som et hjerte. Det ble veldig enkelt og dekorativt.


Servietfoldning er med til at gøre din fest ekstra flot og stemningsfyldt. I denne video ser du, hvordan du. Disse søde hjerteservietter kan bruges i alverdens anledninger - lige fra valentinsdag eller mors dag til en hyggelig middag med venner.


Smukke Hjerte Servietter til bryllup, romantik og fødselsdag. Hjerteservietter er veldig fine i ensfarget også :) Eller man kan legge ensfargende.

Søde røde hjerte servietter til bordet. Dæk op med disse romantiske og smukke røde hjerter. Til denne servietfoldning har vi anvendt servietter. Vi anbefaler Duni eller Ihr servietter.


Bordekking Servietter. Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker. Hjerteformede servietter fra Merie Meri i rød med guldprint. Perfekt til pigefødselsdag, baby-shower, polterabend eller tøsehygge.


Hodeskalle-servietter dekorasjon med 1 Prisgaranti - Rask levering med Bring - dagers åpent kjøp på ditt Hodeskalle-servietter - Alltid det største og. Vårt lille utdrikningslag på jenter fikk vår egen avdeling pyntet til bryllup med blondegardiner, hjerteservietter , nydelig brudebukett, ballonger og vakker oppdekning. Skien gamle restaurant spanderte deilig drink på bruden og en liten sjarmerende bryllupskake på alle oss jentene. Maten var deilig, drinkene gode og servitørene smilende. Ida Svenkerud (26), som har invitert til middag, er ferdig med å skjære opp kalkunen og ber alle sette seg.


Det serveres søtpotetmos og rosenkål, på et bord dekorert med hjerteservietter og tente lys. Vi har valgt å stille opp i denne saken, fordi vi ønsker at dette med å invitere ensomme på nyttårsfeiring skal bli en vanlig ting.

Organist i Trefoldighet menighet Tim Harry Blomberg og sykepleier Kaia Draugedalen tar imot oss med hjerteservietter og vaffelhjerter hjemme i stua dagen før Valentinsdagen. Setter seg ved siden av hverandre i sofaen og sier pene ting til hverandre og om hverandre. De har en kjærlighetshistorie å fortelle som Kaia synes trumfer nesten alt. Med førstemann regnet jeg meg frem til termin 14.


Vi feirer egentlig denne dagen så voldsomt, men rigget da til en voldsom deit hjemme med hjerteservietter og kjøpte en bamse som holdt et hjerte og hjertesjokolade. Han skjønte ingenting når han kom hjem. Dette var tidlig i juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg