fredag 5. oktober 2018

Kalkmaling

Kalkmaling fra Jotun LADY. Nå får du kalkmaling i LADY-serien. I vakre, trygge og gode LADY-farger! Se de fine bildene her.


LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.

Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke.


Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig.

Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Hvitting som påføres på riktig måte er meget varig, smitter lite av, og brytes langsomt ned ved avkritting fra overflaten. Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart.


Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene. Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende! Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke.


Lady Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger med et unikt fargeutterykk og en kalket overflate. Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom. Da er kalkmaling et naturlig valg.


Vintro i svart-hvitt. I Nederlan der denne malingen produseres, har den alle miljømerker, sier Løvdahl. Idar Stensvold i Pure and Original tror kundene som kjøper kalkmaling først og fremst er opptatt av utseendet, men at de opplever det som en tilleggsfordel at den er så miljøvennlig. Les tester og omtaler før du kjøper.


Siden kalkmaling kan skalle av i kontakt med vann ble løsningen å bruke en sealer som er vannavstøtende over til slutt.

Med denne metoden kan man endre både farge og tekstur på badet når man vil. Ifølge Franciska fungerer løsningen på alle fliser, også på baderomsgulvet. Snekkerudbua selger Nordic Chic kalkmaling og tilhørende produkter, samt holder kurs i hvordan du kan fornye møbler, dekor og interiør med ulike teknikker.


Den er tilgjengelig i fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg