torsdag 4. oktober 2018

Etasjefat kremmerhuset

Kjøkkenet er et møtepunkt hvor familien samles flere ganger daglig og hvor god mat tilberedes. Ditt kjøkken fortjener det beste, utstyr det derfor med koselige. Serveringen er halve opplevelsen når man skal arrangere middagsselskap. Vi har et stort utvalg av lekre og praktiske brett, serveringsbrett, brødkurver.


Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.

Kombiner tekstil, puter. Er du klar for nasjonaldagen? Vi har alt du trenger til å pynte de lekreste festbord.


Vi har et bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss. Kakene går gjerne flere ganger ut og inn av kjøkkenet, og kan bli stående en stund på bordet. Jeg har lenge ønsket å lage meg et etasjefat.


Julekuler for 3for 9for 14Grantre i sekk H: cm. Med nye tallerkner, glass, kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Noe for alle anledninger.

Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Jula er tradisjon og barnslig juleglede.


Skilt 14Filthjerte 1-Sopp 2- Julekule 1- H. Som skapt for å feire jul: Lisbethsæter Storstue! For mange er julen rø akkurat som i vår barndoms jul. Skal du invitere venner eller familie til et hyggelig selskap?


La deg inspirere av vår Pinterest. Da er det ekstra hyggelig med et flott dekket bord. Vi er aktive både i sosiale medier og på bloggen.


Her deler vi lekre nyheter, gode tilbud og andre interiørtips. Lyst til å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på på kremmerhuset. Vareutvalget varierer fra butikk til butikk.


Den lille skålen fikk vi til bryllupet. Syntes den er så nydelig! Det er egentlig et etasjefat , men måtte kutte ned litt på høyden når det skulle stå på bordet.


Så er det bare å sette på mer når det trengs.

Det var jo helt genialt! Hei, fant deg inne hos prinsessa, og det ble jeg glad for! Jeg kjøpte meg maaange potter og lignende i fattigamannssølv på kremmerhuset før jul i fjor, og har hatt de fleste framme siden. Kremmerhuset har så mye fint.


Og den pokalen der, den MÅ jeg også ha, sitter å tripper på stolen her nå, så ivrig ble jeg! I tillegg finnes spisebrikke i plast, bordbrikke og dekorvimpel, samt at du finner Primrose gryteklut, grytevott, forkle, løper, puter og pledd! Her skulle man ha litt og hvert å velge i, eller hva?


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg