tirsdag 23. oktober 2018

Jotex sengeteppe

Jotex sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger.


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Kjøp sengeteppe hos trademax. Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg!


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på. Handle trygt på jotex. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. EDITH sengeteppe til dobbeltseng og putetrekk.


Jotex sengeteppe

Rutequiltet sengeteppe for dobbeltseng med matchende putetrekk. LIND sengeteppe - Enkeltseng 180x2cm. Re opp sengen med et mykt, quiltet bomullssengeteppemed dekorativ bord i lin.


Materiale: 1 bomull. Størrelse: 180x2cm. Vedlikeholdsråd: Vask 40°. Linblanding og klassisk stripe er en vinnende kombinasjon. JANET sengeteppe - dobbeltseng 260x2cm.


Sengeteppet er stripequiltet og har et fluffy og varmende fyll. Quiltet sengeteppe for dobbeltseng i myk, børstet fløyel med fint avrundede hjørner. Baksiden er i blank sateng. Innred med et sengeteppe som har struktur.


Putetrekk medfølger ikke, kjøpes separat. Stor vaffelbinding som gir et fint rutet mønster. Bred kant i fløyel som gir en myk innramming. Her finder du masser af sengetæpper til dit soveværelse. Et sengetæppe er en smart måde at opfriske soveværelsets indretning.


Gjør det hyggelig på soverommet ved hjelp av et nytt sengeteppe. Riktig sengeteppe på riktig. Mia Parnevik Coastal Collection sengeteppe for dobbeltseng 260x2cm. Ytterstoff i 1 percale.


Trådtetthet på 2tc. Jo høyere trådtetthet, desto høyere. Linfølelse som forhøyer. Et tidløst sengeteppe du kommer til å ha glede av lenge. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


Velg blant mengder av sengetepper til dobbeltseng i ulike farger og materialer. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg