onsdag 10. mai 2017

Rokokkostil

Typisk for skulpturen i rokokkostil var naturalistisk utførelse med rikt behandlet overflate. Han var også en periode direktør for Sèvres Porselensfabrikk. Perioden kom etter barokken og blei avløyst av nyklassisismen. Sorgløst og muntert og en fryd for øyet. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.

Selve navnet er avledet av det franske ordet rocaille som betyr musling eller ru. Listverket innenfor denne stilarten har rokokkoens svungne, asymmetriske former. I rokokkoperioden er muslingskallet blant. For første gang ble hele rommet og dets inventar underkastet en enhetlig stil. Er du interessert i rokokko innenfor.


I skodespelarfoajeen på Centralteatret utspel det seg eit barokk kammerdrama med leik, lyst og begjær, med dauden til følgje. Rokokko er først og fremst en interiørstil. Stått i vanlig stue, uten lukt.

Den forsøkte å erstatte dennes tunge og pompøse karakter med letthet, mykhet og bevegelighet. Bygg og Bevar er et nettsted for deg som bor i - eller jobber med gamle hus. Her finner du artikler, fagstoff, verktøy og mange interessante temaer. Ordet er avledet av det franske rocaille, som betyr skjell eller ujevn klippeformasjon. Marcus er Spesialsamlingene til Universitetsbiblioteket i Bergen sin portal til digitaliserte manuskript, fotografi, diplomer og mye mer.


Oppkalt etter Marcus Selmer. Gulvlamper i et utall av stiler: retro, moderne og flere til! På jakt etter en gulvlampe til stuen?


Selger en salong bestående av sofa, stoler og et bord i vakkert italiensk design. Salongen er av ukjent årstall,. Aldersslitasje, noen med flekker på sittetrekket. En innredning skal ikke bare se bra ut, den skal også føles god å besøke.


La møblene danne grunnlaget for ditt velbefinnende der hele familien kan lande og. Kloster Ottobeuren i Tyskland er utformet i rokokko og hvor de arkitektoniske rommene flyter sammen og er fylt med liv. Siden den gang har produkutvalget vokst seg fra den klassiske rokokkostil til et moderne uttrykk i ulike metaller.


Vurderer og selge en meget velholdt og solid spisestue med skjenk og lintøyskap i rokokkostil. Stolene er alle broderte både foran og bak på rygg, og på setet. Tremøblene er alle med nydelig utskjæringer.

Laget i Ryfoss i Valdres antatt på 50. Hentes eller fraktes etter avtale. Notat: Se tilhørende stoler i egen annonse. Tilstand Brukt Merknad Generell. Anlegget består av en hovedfløy med to sidefløyer, hvor gårdssiden vender ut mot det opprinnelige hageanlegget, Stiftsgårdsparken, som ble laget i rokokkostil.


Hovedfløyen har to etasjer og høyt valmtak og mot Munkegaten er den strengt symmetrisk omkring en sentral hall med dører både til gaten og gården. Den var vinkelformet og hadde sete som var stoppet og som kunne løftes opp slik at man kunne benytte stolen som dostol. Den hadde en veldig høy sarg rundt setet med det karakteristiske skjellmønsteret på to sider.


Fargen var original og rester av gull i ornamentikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg