tirsdag 16. mai 2017

Hurricane lysestake

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Lysestake - Best pris i Norge!

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Denne høyden er veldig fin på spisebordet. Glasset er avtagbart. Staken er i sølvfarget keramikk. Gjelder den største lysestaken på bildet.


Kjøp Georg Jensen KOPPEL hurricane lysestake og glass, small i den offisielle nettbutikken til Georg Jensen. Flott gaveinnpakning. Holmegaard Lumi 5-armet lysestake , messing 99NOK.

Denne Hurricane -lysestaken har tre led og er dermed den høyeste i. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. NYDELIG LYSESTAKE MED GLASS OG SØLVKANT, H CM. Lekker hurricane til en veldig hyggelig pris!


Fin klassisk lysestake i svart metall med håndtak fra Day Home. Lykten har et stripete mønster og inneholder en glassbeholder for lyset. Finnes i flere størrelser. Med en eksklusiv lysestake fra David-Andersen har du en perfekt gave til bryllup og andre store anledninger. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Virkelig en lekker lysestake formet som et palmetre, gull farget. Koppel jobbet utrettelig med å forene form og funksjon, og var opptatt av å skape vakre gjenstander for daglig bruk uten at designen gikk ut over praktisk funksjon.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Hurricane lysestaker har et enkelt og stilrent design, og skaper en koselig atmosfære som passer like godt på lange sommerkvelder som mørke vinterkvelder. Passer til både telys og kubbelys.


Vanlig pris: kr 4500.

Special Price kr 3850. Tilbud NOK 34Førpris: NOK 69Rabatt- inkl. Lyslykt i nikkel til kubbelys, pris pr stk, x cm.


Her finner du et stor utvalg av lysestaker fra kjente merkevarer som Kähler, Orrefors og Cleo Home. Se våre lysestaker på tilbords.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg