torsdag 11. mai 2017

Stilige vegger

Stilige Vegger SALG på nett! Alltid gode tilbud og rabatter. SaleRunner er Norges største salgsside og i dag har vi rabatterte produkter. Taket er en like viktig del av et rom som vegger og gulv.


Et interiørtips er å kombinere små og store posters med hverandre og skape en bildevegg. Vi har utviklet en guide der vi har samlet alle våre beste tips om hvordan du skaper en fin bildevegg.

Vi har også utviklet maler for stilige bildevegger. Enten ved å lage striper først, og så male over stripene etter at det første laget har tørket. Eller bare ved å sette en våt pensel rett på veggen og la det renne. Det er viktig å bruke en maling som har blitt tynnet ut i vann.


Dette for å unngå ujevnheter på veggen , som maling i dråper. Skal du male igjen senere da, må veggen slipes. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Platene kan tilpasses målene på kjøkkenet ditt.


Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer.

Den rause puffen er fra Slettvoll og gulvteppet Luxor Shaggy er fra Teppeabo. Vi elsker å bo på hoteller, og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre, sier Siri Løining. Supermatte vegger med LADY Pure Color skaper en behagelig atmosfære. Ser du etter levegg på rull eller i tre? Det finnes mange spennende og fine modeller på markedet.


Her er seks enkle og stilige alternativer. En måte at du kan lage noen veldig stilige vegger er med bruk av stoffet. Ofte ganger folk vil overse bruken av tekstur når dekorere sine vegger.


Gjør noe morsomt med oppbevaringen og få minnene dine opp på veggen. Med en vegghylle kan du endre uttrykket på veggen på et blunk avhengig av hva du har på den. Vi har vegghyller i flere ulike stiler, former og farger så du vil garantert finne en vegghylle du liker hos oss.


Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Høye gulvstående skjermvegger som gjør det enkelt å avgrense og skape nye rom. Perfekt for kontorlandskap med høye krav til lydabsorbering.


De er enkle å bygg sammen, rett eller i vinkel. Dette er et godt og billig alternativ til permanente vegger. Med SENS blir fargene like fine på panel som på slette vegger.


Velg mellom flere farger og suppler med en overdel ved behov.

SENS er et 3iprodukt, hvilket betyr at produktet kan brukes både på vegg , panelvegger og paneltak, samt listverk. Bruk gjerne SENS i glans på veggene, og SENS i glans på listverk i rommet. Det skaper stilige kontraster i rommet.


Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Den giftgrønne kjøkkeninnredningen går fra vegg til vegg og gulv til tak.


Høyskapene har full dybde (cm) hele veien. Slik utnyttes volumet maksimalt. Skapfrontene har verken håndtak eller knotter, men er skåret til på en måte som gjør at man likevel klarer å åpne skapene.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg