fredag 5. mai 2017

Male peis grå

Male peis grå

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peiser, ovner og ildsted. Ja visst kan du male peisen!


Male peis grå

Bestem selv, ønsker du å fremheve den fine peisen, eller har du en peis som du egentlig ikke ønsker skal stikke seg så mye frem? Hvis du vil fremheve peisen kan du for eksempel velge en litt mørkere, matchende farge til veggen. Alt fra rust, ulike hvite overflater, grå og mocca finnes i utvalget vårt. Jeg synes det er ålreit å kunne tilby kunden noe annet. Livet er for kort til å bare ha én kjedelig farge på peisen, avslutter Ek Larsen med glimt i øyet.


De fleste av våre peiser leveres i ubehandlet betong. Slik at du kan male den i den fargen du selv ønsker. Mange lurer på hvilken type malingtype man skal bruke når man skal male peisen. Her er svaret enkelt. Bruk vanlig vannbasert, pustende maling i ønsket farge.


Male peis grå

Tradisjonelt sett har vi malt peisen hvit. Du kan fint male hele peisen med én kost, men vår erfaring sier at den blir veldig fort slitt når du drar den i sprekkene, så vi anbefaler en bred til de store flatene, og mindre som du kan bruke i sprekkene. Så maler du på vanlig måte: Et lag med heftgrunn, og et lag eller to med maling.


Vært ganske kjedelig med bare grå peis her? En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Men har den blitt grå eller sliten er det på tide med en real vask.


Innredningen vår er et HTH kjøkken med en farge som er omtrent som fargen sandsten. Pipa er hvit mur, og selve peisen er gul murstein. Har en fin peis som nå er hvit. Vi driver og bygger peis , og lurer på hva slags farge vi skal male den i. Vi får ofte spørsmål på.


Velkommen innom for en hyggelig peisprat! Varmefag - Din lokale peisforhandler. Når peisen skal males kan den fremheves ved å velge en litt mørkere farge - det er populært å male peisen grå eller sort. Skal peisen være en del av helheten kan det være smart å male i samme farge som resten av rommet. Lykke til med jobben, og selv om det er tungt å male slik stein, så blir det veldig bra til slutt :) Vurder gråtoner med et snev av gult hvis du ikke vil ha et stikk av blått i den grå farge.


Nøytrale grå får ofte litt blåaktig preg. HVORDAN: Malte den røde mursteinsveggen i mørk grå , rev den gamle peisen som ikke varmet opp huset godt nok, og fikk satt inn en klebersteinsovn. SE MER: Monica blogger om oppussing, interiør og baking, sjekk ut forandringen på de andre rommene i huset på heriroa.


Male peis grå

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. I want a dark wood mantle. Jeg tenker derfor litt på å male muren, men ser ikke for meg hva som kan bli pent. Har noen erfaring eller mening om hvordan det blir å male muren på bildet hvit? Drømmer du om vegger med en røff betonglook?


Malingen kan benyttes på vegger av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg