mandag 8. mai 2017

Kinesiske lykter

Finn lykter i vårt brede sortiment av handy utstyr til villmarkslivet. Valg av lykter avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ikke forbud mot kinesiske lykter. I Norge har vi ikke et generelt forbud mot kjøp, salg og bruk av kinesiske lykter.

Alle har likevel en plikt til å vise alminnelig aktsomhet og opptre på en måte som gjør at brann forebygges. Kinesiske lykter er flyvende bål du ikke kan kontrollere, så vær veldig forsiktig hvis du skal bruke disse. Japanske lykter kjenner jeg fra min ungdom på 70-tallet. Fikk en avlegger av en klassevenninne og den vokste i hagen hos mine foreldre så lenge jeg kan huske.


Den er jo veldig artig og lyser opp i en høstlig hage, og er som du sier veldig dekorativ å ta inn på denne tiden. Den tørker jo, og såvidt jeg husker stod den inne i vase fram til. Her finner du vårt utvalg av lanterner, eller rislamper som de også kan kalles!


Vi har alt fra den klassiske, kinesiske flyvende lanternen til flytende blomsterlanterner.

Lanterner er veldig elegant pynt til fest og passer til de fleste anledninger. Dette gir mange falske alarmer til redningsmannskaper, og unødvendige utrykninger. Lyktene flyr høyt og kan også forstyrre flytrafikken. Når lyktene brenner ut og faller ne blir de liggende som søppel i naturen.


Under kan du se video av hvordan det gikk. Saken fortsetter under videoen. Hei, jeg bestilte kinesiske lykter til bruk på nyttår. De funket fantastisk!


Vi er kjempefornøyde :) Hilsn Ingrid Skretting Rob Saly Hei! Følger man bruksanvisningen etter punkt og prikk er de 2 trygd og stiger elegant i luften, helt til de nesten bli en liten stjerne. Absolutt en anbefaling.


Slike lykter er populære på nyttårsaften. Skal du pynte opp til fest? En kom loy (eller Kongminglanterne eller kinesisk lanterne) er en lykt laget av rispapir som sendes opp i luften ved hjelp av varmluftsprinsippet. Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Nå er det sesong for kinesiske lykter , som mange vil pynte høsthimmelen med.

Alle som har sendt opp en kinesisk lykt vet at den tar seg vakkert ut mot en mørk høsthimmel, og disse lyssprederne blir mer og mer vanlig også i Norge. Last ned slående gratis bilder om Kinesiske Lykter. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Kinesisk Sky Lanterns engros for hver dag lave priser på Tmart.


Du kan få billige Sky lanterner, Mini Sky lanterner, flyr Sky lykter for salg med gratis frakt. Lim fast enda en vannrett strimmel i den andre enden. Brett alle på midten. Det kreves en tydelig brett for å oppnå effekten av lykten.


Lim sammen strimlene til en rund lykt. La barna lage sin egen personlige lykt i alle vårens farger. Jo flere lykter , jo finere blir riset. Tegnforklaring til tabellen finner du ved å klikke på tegnet.


Fruktene er rød-oransje og finnes inne i en. Nyttåret fastsettes utfra den kinesiske månekalenderen, og derfor faller ikke det kinesiske nyttåret sammen med vårt årsskifte. Da går året over i et nytt, og de kinesiske stjernetegnene endrer seg fra grisens til rottas år. Feiringen av nyttåret varer i dager. Flammen varmer opp luften som dermed reduserer luftens tetthet og dette gjør stigningen mulig.


Pakken inneholder fem hvite samt fem røde lykter. Kalles også rislykt eller Khom Loy. Lys opp med mange lykter. Slapp av etter en hektisk dag og tenn lyset i lyktene.


Heng dem opp i hagen, plasser noen i en fin gruppe på trappen, lag et arrangement på et bord eller plasser dem på rekke og rad i grusgangen - gjør det som passer for anledningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg