mandag 8. mai 2017

Male fliser i gang

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Reserver ditt Hotell i Male online.


Er det snakk om en gang med mye trafikk, er det en del gulvamlinger som ikke anbefales, siden malingen antakelig raskt vil sprekke opp på grunn av grus og slitasje. Fliser på baderom kan også være vanskelig å male. Fugene på badet er ofte fulle av kalk og såperester etter mange års bruk.

Alle rester av fett, smuss, kalk, såpe og lignende må bort fra både fliser og fuger. Vask gjerne to ganger og bytt vann ofte. Har du sluk og kan spyle de flater som skal malesk, kan kraftvask også brukes. Vi gjorde det for første gang for mer enn seks år siden og det har holdt svært bra i alle rommene, ingen avflassing eller sprekker. Nå har vi akkurat gjort det igjen!


Et ekstra pluss man får ved å male flisene, er at det er enkelt å bytte farge om man skulle få lyst på litt forandring. Denne gang malte vi badet hvitt. Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males.

Ikke alle malinger tåler vannsøl som blir liggende. Vi gir deg seks tips til forarbeid før du setter i gang med å male flisene. Du bør ha litt kunnskap om emnet, og for noen kan det selvfølgelig uansett lønne seg å tilkalle litt hjelp. Hvis du bestemmer deg for å male flisene dine, vil du raskt se at dette gjør stor forskjell på badet, kjøkkenet eller gangen.


Jeg har lenge vurdert om jeg skulle tørre å male flisene i gangen. De rødbrune terrakottaflisene passet liksom ikke helt inn til det isblå skoskapet mitt. Nå er det altså gjort og ingen vei tilbake.


Ble egentlig ganske bra fornøyd med resultatet. Valgmulighetene er større enn noen gang når det gjelder baderomsfliser. Nå kan du få fliser fra hele verden på ett ste også sekskantede fliser. Uansett hvilke fliser du velger må jobben med å legge de gjøres grundig.


Nå kreves nemlig tilstandsrapport på badet ved boligsalg. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Rett som det var så fikk jeg den velkjente finn. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen , og kom å spør oss!


Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der.

Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Fliser er et hardt materiale, og mange malingtyper sliter med å hefte til underlaget. Men det er noen malingtyper med spesielt god heft som du fint kan male fliser med. Det kan føre til at resultatet blir langt fra pent.


Det å male fliser er genialt og mye billigere enn å pusse opp hele badet. Nøjes med at male en lille gruppe fliser ad gangen. Male fliser - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom? Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene.


Flisene ble svært populære både til kjøkken, vinterhager og som gulv i gang. Terracotta- fliser er gjerne av høy kvalitet og det kan være lurt å ta vare på de. Da kan det være godt å vite at du enkelt kan gjøre de litt mer moderne med noen strøk maling! En ellers lite anvendelig gang ble mye bedre. Jeg har satt opp fliser over kjøkkenbenken og skal i gang med å fuge.


Det er flere fordeler ved å bruke glass, fremfor fliser , over kjøkkenbenken. Hei Jeg skal male om kjøkkenet og har pusset ned alt. Den kan males i en farge som passer til resten av rommet. Bad: Slik fikser du stygge eller kjedelige fliser - Dinside. Vil absolutt anbefale.


Det er litt tidskrevende og mye jobb, men badet ser nye større ut og mer moderne. Flisene ser like bra ut nå som de gjorde da jeg malte dem i november, til og med dusjhjørnet er like fint. Vår ERFARING med å male på fliser er: Vegger er sikker nok helt greit, det var ikke noe problem og fargen satt greit. Men på gulv hadde jeg aldri gjort det om igjen. Det vil heller ikke få den glansen fliser har.


I gangen er det imidlertid ingen slike krav, og det er ikke noe problem å legge flisene selv. Det er enkelt, og du kan gjøre det i løpet av en helg. Før du starter med å legge ut flisene, må du sjekke at gulvet er plant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg