mandag 29. mai 2017

Male benk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Utebenken ved inngangspartiet trengte til en oppfriskning, og ble ny med maling i sommerens deiligste grønnfarge, nemlig 2Lavendel.


Sammen med aksenter i korall og grått er denne støvete grønnfargen helt riktig akkurat nå. Lakkerte møbler kan males.

Mattslip lakken med slipepapir og bruk heftgrunn. Da får du god heft og du står fritt til valg av farge og dekor. Men det kan være en god midlertidig løsning i påvente av økonomi og lyst til å bytte benkeplate, eller bygge om kjøkkenet. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først.


Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks. 180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre. Male benkeplate i tre. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli.


En gammel vase fikk et par strøk med Scooter i LADY Supreme Finish, matt.

En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner. Håkon Torgrimsen har sendt oss bilder av denne løsningen, som han har laget: - Jeg har laget en tv- benk av to Ikea Metod overskap.


På veggene ellers i kjøkkenet har jeg smartpanel (kan såvidt skimtes til venstre i bildet) og det samme i taket. Vurderer om jeg skal fortsette med smartpanel under overskapene også, istedenfor å legge fliser. Isåfall tror jeg at jeg bør bryte litt med å male med en annen farge enn jeg har på veggene ellers. Gipsvegger fungerer bra, men det lønner seg å male med våtromsmaling og ikke vanlig veggmaling, spesielt i sprutsonene bak vask og steketopp. Dersom du gjør det helt enkelt, kan det likevel hende at du burde investere i en glassplate bak vasken og stekeovnen.


I dette eksempelet har vi malt understellet og beiset toppen i teak. Dette fungerer veldig fint, sier Danielsson. Skal benken brukes ute bør du bruke impregnerte materialer for å øke holdbarheten. Nordpeis Monaco Benk er en større peis i ShapeStone skjulte ventiler i sokkelen som gir et rent uttrykk. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.


Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Det er ikke alltid like lett å vite når det er på tide å male om huset. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart.


Vi har dessverre ikke en pris på dette. Men hvis du skal ha en lignende benk til enden av sengen er kanskje BESTÅ serien fra IKEA et godt alternativ.

For å gjøre de litt finere kan du kle stammene med en treplate slik som på kjøkkenbenken her, og male i valgfri farge. En benk er et ideelt møbel for små kjøkken med høy hyggefaktor, og den kan med fordel også brukes til å skape en stemning preget av industriell minimalisme i større rom. Benkens anonymitet gir rom for at andre elementer i innredningen får komme til sin rett, og du kan bruke dens markante design til å uttrykke nordisk enkelhet rundt.


IKEA - LACK, TV- benk , brunsvart, Åpningen bak gjør at alle ledninger kan samles og ordnes. I dag har jeg gitt Ikea tv-benken min en liten makeover, og det var faktisk alt som skulle til for at den skulle få samme preg som resten av møblene mine. For når du starter å lage egne møbler så sier det seg selv at man ikke kan lage alt på en gang.


Ja jeg drømmer selvfølgelig om ny tv- benk. Charlotte og Ina Anette var lei av de gamle telefonbenkene sine. Hva kan du gjøre med en gammel og tradisjonell telefonbenk som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg