mandag 22. mai 2017

Gammelt interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset.

Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Interiør inspirasjon fra et gammelt murhus på Bislett. Hvis veggene i leiligheten hans hadde kunnet snakke, ville de fortalt litt av et eventyr.


Fra gammelt til nytt Jeg er en dame med stor interesse for hage og interiør. Liker godt å ta bilder, så derfor vil bloggen inneholde mer bilder enn tekst i de fleste innleggene. GAMMELT HUS: Til venstre: Et fint gammelt skrivebor som stod i huset, har fått plass i det grønne soverommet. I midten: Når det mangler sukker til svelene er det praktisk å ha uteplassen like utenfor kjøkkenvinduet.


Treblokk med hjul og krok av jern, gammelt maritimt utstyr, maritime samleobjekter. Tømmervegger skjulte seg bak det gamle panelet, og planen var å la en vegg stå avdekket.

Så viste det seg at veggen ikke var fullstendig, men at deler av den var høvlet. Istedenfor å dekke til veggen igjen, ble det laget en åpning kun mot det fine partiet. Resultatet ble nesten som et kunstverk på veggen, der nytt møter gammelt. Lene blogger om interiør , tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer.


Gammelt og nytt interiør i sammenflettet ny helhet. Trenger ikke stort mer enn dette. SOFIES VILLA NETSHOP. Sammen har vi prinsessa vår Amalie Louise på år og hunden vår Bella.


Jeg har en stor lidenskap for interiør , moter og scrapping. Håper dere liker det dere ser og blir inspirert. Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør , vintage og antikk, gamle redskaper, kunst og møbler. Kun ekte vare - autentiske. Silje Gården Lian pusset opp hele leiligheten for 50.


Jeg elsker å blande nytt og gammelt. Med god egeninnsats og hjelp fra faren har hun ikke brukt mer enn 50. Lian liker å blande nytt og gammelt interiør , men er nok aller mest glad i de tingene hun har arvet eller funnet brukt.


Keramikk, messing, glass, lune tekstiler og varme, naturlige farger er velkomment inn i hennes hjem. Trehvitt hengeskap ble gammelt med kalkmaling. Selv om interiør ferdigstilt med dette materiale oppfyller krav selv til de mest krevende kundene, krever dens bearbeidelse erfaring og stort kunnskap.

I vårt tilbud finner dere ferdigstillingstjenester med bruk av elementer av gammelt tømmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg