tirsdag 16. mai 2017

Møbelsnekkerskole

Våre elever bruker skolen som springbrett til videre studier innen kunst-, design- og håndverksfag. Noen starter i læra, mens andre starter egen bedrift. Skolen eies i dag av siv. Eiendommen består av fire bygninger som danner et tun, hvor tre av disse er tilknyttet skolen, og det siste bygget er kontorbygg for arkitektpraksisen til Løvfald Arkitekter.


Søknadsfrist for førsteopptak er 1. Som møbelsnekker jobber du ofte i et snekkerverkste men du er også med på å monterer møbler og innredninger hos kunden.

Ved å logge på utdanning. Møbelsnekkeren kan også jobbe på. Med innlogging har du mulighet til å lagre dine favoritter blant yrker, utdanninger. Det er like spennende hvert år. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Fire lærere ved skolen mister jobben. Vi hjelper deg med restaurering av møbler og skreddersydde møbler etter mål. Vår møbelsnekker tar også snekkeroppdrag, maleroppdrag og tapetsering.

Korte dager, mandag til torsdag. Fredager er den helt tom. Disse feltene må fylles ut. Vi er lærere og elever på grunnkurs trearbeidsfag og har et miljø som er hyggelig, sosialt og stimulerer til samarbeid.


Mysen med internattilbud. MYSEN: – Jeg måtte lime på ekstra treverk på denne tappen, forklarer Michael Solheim inne i verkstedet. STFOLD MØBELSNEKKERSKOLE - DESIGN OG HÅNDVERK.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Valg av skole, studie og yrke. Direktoratet og departementet blir aldri enige og klarer aldri å gi skolen svarene vi trenger for den videre driften. Hvor synlig er din bedrift? Ukjent, Kunstindustrimuseets møbelsnekkerskole (Produsent), Møblement.


Se Omtaler og kundeerfaringer , Firmainformasjon Ingen omtaler registrert - Skriv en omtale Registrert dato: 20. Verkstedet er relativt lite og inneholder ennå ikke de mest sofistikerte maskinene. Dette stiller desto større krav til mitt.


Bachelorgrad i kunst- og arkitekturhistorie fra UiO. Etter flere år på Kampen etableres nå verksted i håndverkergata Akersveien sammen med møbelsnekker Bettina Rasmussen. Målet har hele tiden vært å prøve ut så mange retninger innen faget som mulig.

Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Se hele profilen på LinkedIn og finn. Linn Adine har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg