torsdag 18. mai 2017

Tyrilin interiørbeis

Søk tyrilin interiørbeis fargekart. Til ubehandlet treverk av furu og gran. Her kan du velge de databladene du vil,. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad.


Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur.

Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg,. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler. Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart.

Anbefales ikke på harde treslag. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk.


Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektiv beskytter treverk mot videre gulning. TYRILIN INTERIØRBEIS KLAR BASE 68L Vakker vanntynnet matt oljebeis for flater av tre innendørs.


Gir en vakker glød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk.


Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Valgfri interiørbeis.


RingAlm Tre tilbyr ikke bare forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du mulighet til å velge og vrake – og finne din helt egen stil. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Vi leverer ferdig beiset panel i nøye utvalgte beisfarger.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning.

Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning. Finn tyrilin interiørbeis fargekart. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Vindu: Butinox Treverk 40.


Ikke rart at vi ønsker å bringe naturen inn på hytta. LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære.


Lady Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen.


Mitt tips er Jotun panellakk hvit i taket, Lady interiørbeis på veggene. Denne får du i masse forskjellige farger, bla. Vår produktserie dekker alt fra utendørs behandling av vegg og terrasse til innendørs interiørbeis og voks. Beisen gir en helt spesiell lød og glans som gir bygningen et eksklusivt særpreg.


Panellakk eller interiørbeis da? Panellakken er vannbasert, den tørker fortest, og har kortest herdetid. Du kan ta mange strøk med panellakk (det blir hvitere for hvert strøk) den gir en fin silkematt, vaskbar.


Tyrilin er høykvalitets trebehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg