tirsdag 23. mai 2017

Jotaproff pva 07

Jotaproff pva 07

Gir en flott overflatefinish. JOTAPROFF PVA er en vanntynnet maling i glansgradene 0 og 20. Matt ( ) maling på PVA -basis for innvendig bruk Emisjonsfattig Veggmaling med meget god dekkevne. Se beste pris på Jotun Jotaproff Akryl (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Jotaproff pva 07

Specs: Maling, Innendørs, 2. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Giver en flot overfladefinish. Bruges som mellem- og topstrøg på vægge.


Herudover kan Jotaproff pva bruges som grunder på umalede bygningsplader og på sandspartel. Kvaliteten på et brukket produkt forringes ved lagring over år. Jotaproff PVA spruter lite og gir et sluttresultat med pen finsh og fin greng. Benyttes på tak og vegger i oppholdsrom, kontor og forretningslokaler. På ikke smittende underlag som bygningsplater,glassfiberstrie,puss og betong.


Jotaproff pva 07

Uniproff PVA benyttes hvor det ikke forekommer høy mekanisk slitasje, eller hvor det er høy luftfuktighet. Jotaproff akryl er en vanntynnet og slitesterk maling som hefter godt. Malingen spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish. Fås i glansgradene og 25. Kulører Hvid base er en fuldpigmenteret hvid farve.


Produktdata EmballagestørrelserIht. Egenskaper: Veggmaling med god dekkevne og lav sideglans. Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond.


Jotaproff pva 07

For å bli kunde av Norges største leverandør av overflateprodukter trenger du bare å sende en forespørsel til. Den har meget god dekkevne, lite lukt og gode brukeregenskaper. Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, sandsparkel, puss, betong m. The product group covers a wide range of product types - such as indoor decorative paints and varnishes, wood stain and similar products. Användes mellan- och slutstrykning på väggar och tak av puts, betong, sandspackel, byggskivor, glasfiberväv, papperstapet m. Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet.


Er uden opløsningsmidler. Jotun er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker, og er blant de ledende på flere områder både i Europa og på verdensbasis. På verdensbasis har Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg