torsdag 11. mai 2017

Gjøco oljemaling

Gjøco oljemaling

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en fyldig konsistens og er lett å påføre. Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt underlag.


Gjøco oljemaling

Kan også benyttes som toppstrøk på stål og andre metaller. Effektiv mot svertesopp. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. En oljemaling med fyldig konsistens som er lett å påføre. Den er effektiv mot svertesopp og har høy glans Malingen har mange anvendelsesområder. Både på nytt, beiset, dekkbeiset og malt treverk.


I tillegg kan den også brukes som dekkstrøk på grunnet jern. Drygolin oljemaling hvit liter Jotun. Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren.


Først og fremst har den veldig gode egenskaper mot vann og temperatursvingninger. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Oljemaling behøver imidlertid ikke å være annenrangs. Kjøp på nett eller i butikk. Maling er en dekkende behandling for treverk.


Gjøco oljemaling

All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Stoffblanding Brukes til overflatebehandling.


Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Utgitt dato Revisjonsdato. Her er en guide til de ulike malingstypene, som hjelper deg til å finne en maling som møter dine krav. Den er svært vannavvisende og har den beste værbestandighet samtidig som den beskytter treet totalt mot UV-bestråling og er tilsatt sopp- og algedreper. Gjøco sin terrasseolje er SKVIP!


Gjøco oljemaling

Får på langt nær samme gløden på terrassen ved bruk av gjøco. Utseende etter en halv sesong er også labert. Kan ikke tenke meg at beisen holder bedre kvalitet.


OLJEMALING BASE HVIT 9L, GJØCO. Måtte gjøre alt to ganger fordi den ikke dekket godt nok. Lady dekket helt perfekt på ett strøk.


Dette var med relativt lys farge fra før og lys farge som ble påført så gjennomskinningen var ikke stor. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg