mandag 8. mai 2017

Glow maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg til neon party: maling , qlowsticks, kontaktlinser m. Selvlysende maling og artikler.

Produkter merket med selvlysende, glow eller glow in the dark gløder uten UV-lys. Produktene må utsettes for dagslys eller vanlig lampe for å lades opp før de gløder. Her på siden finner du et stort utvalg av produkter innen glow , UV og LED. Hvis du har spesifikke ønsker så er du altid velkommen til å kontakte oss!


Vi er Norges største leverandør av glow , UV og LED-party produkter til privatpersoner, bedrifter og events. Har du ikke blacklight, er altså dette malingen du vil ha. Til forskjell fra glow ansiktsmaling, så vil denne lyse så lenge den sitter på kroppen, og du befinner deg i lys fra blacklight. Flasken har en praktisk spiss som gjør det enkelt å male detaljer.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.

Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Neon party er et perfekt tema når du skal arrangere temafest og er gøy for alle aldre! Inviter gjestene dine til en vill kveld og ikke glem å be alle ta med en t-skjorte de ikke er redde for å søle på, for her skal det males! Finn frem selvlysende glow maling og lag morsomme figurer, ord og tegn på t-skjorten. Drypp noen dråper i munnviken og len hodet bakover mens du lar det renne nedover haken og halsen for en kul vampyr effekt.


Bruk svart ansiktsmaling og tegn råtne sår i ansiktet, på halsen eller hendene. Bruk gjerne litt rød maling og svakt mal huden rundt såret slik at det ser sårt og betent ut. Glow in the dark - selvlysende maling , som lyser når lyset slukkes.


Egnet til lyse flater. Jo flere lag - jo større effekt. Når du reiser på en motorvei om natten, observerer vi mange brett med glødende skilt som advarer oss om endringer i høyde, kommende svinger eller fartsgrensen. Med dyktige fagfolk vil vi til enhver tid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd med valg av produkt til ditt hjem.


To Leeuw gründere, Jacob Bylsma og Erik Ferwerda, ordnet alle rettigheter for Nederlan Belgia og Tyskland. Her finner du alt du trenger til skikkelig Glow Party: glow sticks, selvlysende maling , UV-lamper og mye mer. Gigantisk utvalg festutstyr og pynt til glow fest.


Norsk nettbutikk med lager i Norge. Lynrask levering og prisgaranti fra festogmoro. EUH 2- Inneholder benzisothiazolinone, chloromethylisothiazolinone og methylisothiazolinone.


Kan gi en allergisk reaksjon.

Fantastisk lysende maling fra kvalitetsmerket Creall. I pakken får du tuber med maling i fargene rosa, blå og hvit (2ml i hver). Fargene har god dekningsevne.


Det er viktig å rise flaskene godt før bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg