fredag 5. mai 2017

Ikea passepartout

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Ikea passepartout

Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Den hvite fargen er kritthvit. Passepartout er inkludert. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Ikea passepartout

De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme. Husk også at det finnes mange forskjellige rammer. Jeg vil nå heller si at Ikea sin standard passepartout er for kremfarvet, og ikke for grå. Formatet passer slett ikke for meg heller. Tror kartongen i Fjällsta har bred nok kant til at jeg kunne brukt den, men har ikke testet.


Den blir oftest brukt til tegninger og grafiske arbeider. Etwas umdekorieren ohne viel Geld zu investieren? Was fällt euch noch zum einfachen Umdekorieren ein? Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Hvis du vil spare penger, øke fleksibilteten og få passepartouten med en gang: Skjær selv!


Hvit passepartout 61x91cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 61x91cm. Anskaff en skikkelig passepartout -skjærer, og kjøp store passepartout -kartonger. Selv har jeg akkurat anskaffet den enkle, men rimelige skjæreren Logan 301-S som KEM fører. KEM leverer også passepartout -kartong av forskjellige typer.


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. På IKEA finnes det en ramme som koster 1kroner.


Ikea passepartout

Visa mer om Tv sideboar Ikea hängelampe och Besta tv. Billedramme med passepartout , IKEA Visserum, Sort VISSERUM ramme af træ fra IKEA. Rammer til bildene dine.


Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Montering af passepartout Sørg for at du har etrent ogjævnt underlag når det er tid til at montere dit billede ind i passepartouten.


Tag to stykker af passepartout -tapen, og sæt dem som ”seler” på bagsiden af dit billede. Tanken er at billedet skal hænge frit i passepartouten. Färdiga passepartouter.


En snygg passepartout förvandlar din bild till en snygg tavla. Våra passepartouter är alltid syrafria och av hög kvalité.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg