fredag 26. mai 2017

Norsjø kabelpark

Hoteller nært Akkerhaugen. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Et anlegg i verdensklasse. Gratis i helgene i Mai. Aktiviteter i nærheten.


Kabelbanen har fem master og en 5meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen. Parken er laget for at alle skal kunne ha det gøy. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.


Norges beste lekeplass for alle som er glade i vannsport.

Vil du utfordre dine kollegaer eller klassevenner? Norsjø Kabelpark , Akkerhaugen. Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse.


Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise. For å lage din egen reiserute, klikk for å legge til et produkt i. Sengeplasser fra til pers.


De fleste har eget bad og noen har wc uten dusj. Vi har hytter som har vannkanten som nærmeste nabo og flott utsikt mot vannet. Sections of this page. På din ferd passerer du små og store rails og flere hopp, som du selv velger om du vil kjøre på. Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping.


Vi tilbyr restaurant på plassen, butikk, lekeplass for barna, egen badestran vanntrampoline, hoppepute, utleie av kano og tråkkebåter, minigolf og eget kutog for barna. Opplev piratshow i Piratbukta i juli. Når man tenker på kabelpark og vannsport, er det som regel wakeboard og vannski man ser for seg.

Adkomst med bil: Fra Oslo – over Drammen og Kongsberg til Notodden på E13 deretter riksveg 3mot Gvarv. Har du glemt kontoen din? Faller du av, er det bare å svømme til land og prøve på nytt. Her er en liten film fra kabelparken. Kaldt og vått, men utrolig gøy og en sosial tur!


Vi beklager dette på det sterkeste! Vi forsøker å rette dette så fort som. Dermed ville nok en sentrumsnær kabelpark garantert bli kjær for mange: – Gjennom årenes løp har jeg sett hvor mange som lar seg glede av liknende tilbud.


I motsetning til hva mange kanskje ville tro favner vannsport om alle aldersgrupper, fortsetter Loven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg