fredag 5. mai 2017

Jotun seterbrun

Marine, Protective and Powder Coatings. Matchende fargekombinasjon. Det er nyttig å først tenke over i hvilket type terreng hytta ligger.


Det er viktig å se på naturen i omgivelsene rundt seg før du velger farge. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.

Den naturlige overflaten du får med TREBITT kan gjerne settes i kontrast til malte dører og vinduer. Ikke vær redd for å tenke nytt når det gjelder de utvendige. Stikkordene rent, tørt og fast – det er viktig å legge seg disse på minnet, når det gjelder underlaget du skal beise eller male på!


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Du kan velge mellom en rekke farger som. Fyll lungene med frisk fjelluft, og nyt synet av nymalte stuevegger.


Malte panel- eller tømmervegger inne er tradisjon. Jotun lanserte den første beisen. Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden. Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Velg blant en rekke vakre farger inspirert av naturen og omgivelsene.


JOTUN HYTTEINSPIRASJON. Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Beis forsterker skjønnheten og unikheten i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Våre standard beisfarger er transparente - her får treet virkelig.


Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge. Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Sundays har norskproduserte, robuste og elegante møbler for norsk uteliv. Vi gleder oss til dager som dette, med forfriskning ved sjøen på gode solskinnsdager. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Seterbrun nr 6Valgfri type olje- eller oljedekkbeis Felt under takutspring (se bildet nedenfor): Ætterød nr.


Hvis du bruker SENS er det helt tryggt å sove i rommet den samme dagen som du har malt.

Det kan være kjekt på hytta. Den transparente beisen harmonerer lettere med omgivelsene, og hytta passer derfor bedre inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg