onsdag 10. mai 2017

Liberon reparasjonsvoks

Liberon reparasjonsvoks

Beregnet for innendørs bruk. For små markhull etc. Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. MÅ fjernes før beising. Bland alltid beisene slik at man har nok til ett strøk for å unngå.


Liberon reparasjonsvoks

Fås i mange ulike farger. Ringfjerneren er et kombinert voks og slipemiddel som trenger ned i porene, fyller opp og utbedrer skaden. Gamle, matte overflater får tilbake sin opprinnelige høyglans. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat.


Jeg hadde tettet endel hull med akryl og var klar til å dråpemale, men så fant jeg den voksen og da endte jeg med å pille ut akrylen igjen. Liberon Ringfjerner virker som en lakkfornyer. Voksen har akkurat den fargen som brukes på ferdigmalt listverk. Panelvoks Til tross for navnet er dette ikke en voks , men et produkt med gelekonsistens som ikke drypper under bruk.


Med reparasjonsvoks for treverk dekker du over småfeilene på bare fem. Fjern overskytende voks med spesialstålull nr. Tørk over med en ren klut.


Voksen krymper ikke og den følger bevegelsene i treverket uten å sprekke. Specialist wood care products to renovate, repair, prepare all kind of wood surfaces. Pigmentene som er brukt er lysekte slik at de beholder fargen over tid. LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Lakk og polering.


Lagt til din handlekurv. Hardvoks-olje er basert. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Inneholder ikke voks, men gir et flott, vokset utseende.


Møbelrens er laget for å ikke ødelegge. Har man listet med ferdig malte listverk så får man mange stygge merker etter dykkstift ol. I denne filmen vises en reparasjonsvoks som dekker til disse. Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate.


Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje. Jeg kikket litt på linken, og ser ut som om det kan være noe forskjell. Bjoro kommer sikkert innom og oppklarer. Det vakreste uttrykk for din kreativitet.


Black, Patinas and Pasta. Riper og skader, kan slipes forsiktig ned og olje på nytt. Vis aktsomhet ved pussing. Kan fås kjøpt i fargehandel eller hos oss. Jotun Yunik Jordan Ernst P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg