torsdag 4. mai 2017

Amanda stol

Amanda stol

Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp stilige designede Stoler. Design: Helge Taraldsen En fantastisk god regulerbar hvilestol! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Amanda regulerbar hvilestol fra Brunstad! Mål: B H 1D cm.


Rabatt gjelder i alle prisklasser. Priset i prisgruppe 2. Dette er stolen for dem som ønsker en myk komfort som gir god hvile for hele kroppen. Stolen er lett å matche til mange stilretninger, da den kler det klassiske like godt som det moderne.


Amanda stol

Stablestoler med sete og rygg av lakkert bøk. Stabilt understell av stål. Leveres i mange forskjellige stoffer og farger. Ein fantastisk god regulerbar kvilestol. Stol og skammel fås i fleire flotte.


Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter. Vedlikehold: Flekker må fjernes umiddelbart med flekkfjerner.


Renses med Guardian skumrens. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. La livet ditt innrede stua. Hvilke stoler liker du best? Klassisk men samtidigt modern och fungerar till.


Et rett og stabilt ryggstøtte, som mykes opp av to løse puter. Den tykke, robuste sitteputen gir en myk komfort som er vanskelig å motstå. Plasser den som en del av din sofagruppe eller skap et sofistikert lesehjørne. Du kan enkelt og greit bestille time på våre nettsider døgnet rundt.


Amanda stol

Du kan også ringe oss for å bestille time, eller om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg