fredag 12. mai 2017

Kråkerøy keramikk

Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon? Keramikk fra Kråkerøy til U. Består av serveringsbrett, te-kanne ,sukker og fløtesett.


KERAMIKK blitt nødt til å pakke ned mye i esker for at det ikke skal bli alt for kaotisk, sier Kjetil med et Start smil.

Lokalt er Kråkerøy kjent for sin skjærgårdsnatur, og muligheter for strand- og båtliv, samt lange turer i skog og mark. Kråkerøy er også særdeles velegnet for fine sykkelturer, både på og utenfor veien. Gjennom Kråkerøy er eneste veiforbindelse til Hvaler-øyene, via Fylkesvei 10 også kalt Kråkerøyveien. Lot med keramikk stk fra Fru Ljungs eplekasse.


Bondemønster Porsgrund porselen fra HeartbreakHotel. Det er dessverre skår i den, men det kan snus mot en vegg og synes dermed ikke. Send meg en mail om du kun ønsker å kjøpe muggen.

Hurtig Søk Bruk nøkkelord for å finne produktet du søker etter. Velkommen til denne gruppa. For litt siden, møttes de igjen - på utstilling - og da dukket det opp mange gamle minner. Før krigen hadde Søland etablert Duen næringsmiddelfabrik som produserte saft, geleer, syltetøy og lignende. Dette ser man spor av i Kråkerøy keramikks produksjon av en del emballasjemerket Duen.


I Fredrikstad-distriktet er keramikken med de to K’ene innrisset i godset velkjent for de fleste. Har du keramikk fra KK? Ikveld er det derfor åpen Publikumsdag kl 19. Tøihuset, Fredrikstad museum.


Men den er likevel dekorativ. Denne gamle figuren har noen små skader. Liste på alt kråkerøy keramikk Fra Gadyet. Nice little pot, this.


Arol keramikk fra Halden Vi har gjennom vår interesse for norsk keramikk kommet over mange produkter fra Arol opp gjennom årene. Mye av denne keramikken er formpresset og tradisjonell fabrikkeramikk med ulikt mønster, noe med svært grov struktur og relieffdekor. E-post feltet bør ikke være tomt.

To gjempefine stoler, meget gode å sitte i. Deler av en gruppe, men kan selges separat. Found this pretty Elle bowl today, along with a big Elle mixing bowl that was more than I wanted to spend! Max høyde og bredde: cm- vekt: 6gram Typisk Kråkerøy stil med rennende grøn dekor over brun bunnfarge ! Kråkerøy produktene er for lengst blitt samleobjekter, så samler du på eldre norsk keramikk så bør du passe på ! Elle Vase Small Elle pottery vase (and cats). The artist was Birgitte Skyttern, the shape of this vase is 929.


Finn de beste tilbudene på Norsk keramikk hos Rubrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg