mandag 9. februar 2015

Uv maling

Uv maling

Køb neonfarvet uv-maling til din næste rave-fest. UV maling , selvlysende maling , glow in the dark, glowsticks, kostymer, dekorasjoner, servise og mye mer. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such. Alle priser er eks mva. Sorry, there are no products here.


UV -indeks (UVI) er et mål på hvor sterk UV -strålingen fra solen er. Nysnø i høyfjellet i Norge i begynnelsen av mai kan på grunn av refleksjon gi like høy UVI som i lavlandet. Malingen lyser kraftig opp i mørket.


Uv maling

Du finder her alt fra neon svedbånd til uv -neglelak og knæklys. Vores uv-maling er blandt det bedste på markedet, og du er garanteret en vild effekt under uv -lys – uanset om du vælger uv-maling , læbestifte, mascara eller noget helt andet. Glow in the Dark fargestifter reagerer i UV -lys (blakclight), men fungerer også som selvlysende maling , ved at den lades i vanlig dagslys. Har du ikke blacklight, er altså dette malingen du vil ha.


Her på siden finner du et stort utvalg av produkter innen glow, UV og LED. Hvis du har spesifikke ønsker så er du altid velkommen til å kontakte oss! Vi er Norges største leverandør av glow, UV og LED-party produkter til privatpersoner, bedrifter og events. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.


Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bli festens lyspunkt med fargerik maling som lyser i mørket. Neonfarger, farge med glitter, mascara og eyeliner med UV. Sjekk utvalget i nettbutikken - eller kom innom butikken vår i Stavanger Sentrum!


Vi har en mengde farger du kan velge mellom. Har sitti å stuka en del rundt på nettet nå, for å se etter uv-maling. Jeg har finni masse uv-maling men jeg lurte på om noen viste om det finnes en uv-maling som ikke syntes så lenge uv -lyset er av. Vet man får kjøpt en tusj, men å sitte å tusje en hel vegg tror jeg kan ta litt tid og koste mange tusjer. SoundStoreXL er din troværdige og hurtige leverandør af EU godkendt uv-maling , så køb dit uv-maling til fest her - bestil i vores online butik hvor vi sender dit uv maling afsted samme dag som du bestiller din uv maling , hvis bare vi har din bestilling en hverdag inden kl.


Uv maling

Her finder du vort udvalg i uv maling. I daglig tale kaldes uv maling mange for selvlysende maling , men det er faktisk ikke den helt rigtige betegnelse. Forskellen på uv maling og selvlysende maling , er at uv maling lyser op under under belysning med uv lys.


Selvlysende UV-maling til ravefest. UV-maling er vores mest populære produkt – og af gode grunde, da det er indbegrebet af ravefest. Vores uv -kropsmaling er en tyk voksbaseret maling , hvilket gør, at den tørrer på ganske få minutter og tillige er at vaske af igen.


Uv maling

Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg