torsdag 26. februar 2015

Fritidsparafin

Fritidsparafin

Inneholder ren parafin, er lukt og sotfri og tåler høy temperatur før den avgir røyk. Fritidsparafin er en brenselolje anbefalt til koke-, parafin- og varmeapparater. En ren og lukftri parafin til petro baserte ovner, parafin baserte varmeovner med pipe eller avtrekk (veke og potte brennere). Blåtind fritidsparafin har gode brennegenskaper og gir høy varmeeffekt.


Fritidsparafin

Et luktsvakt produkt for alle lamp. Kan benyttes i hus, hytte, båt, campingvogn og bobil. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand.


Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. De aller fleste båtutstyrsnutikkene har fritidsparafin , eller har mulighet til å skaffe det. Forhandlerliste Vest-Agder, grossist for hele landet = Flak i Kristiansand.


Pris kan variere mellom 12- til 16- Og du skal få kjøpt fritidsparafin i de aller fleste FK-butikkene. Fast pris kr 13- for liter over hele landet. Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.


Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Kan fritidsparafin tilsettes kondensfjerner? Ja, men den må være beregnet på biler med bensinmotor.


Fungerer dieselapparatet mitt med fritidsparafin ? I hyttevarmeapparater kan du bruke diesel, lett fyringsolje eller fritidsparafin. FRITIDSPARAFIN Luktsvak ren brenselolje som anbefales til alle parafin-, koke- og varmeapparater. Gode brennegenskaper som gir høy varmeeffekt og er luktsvak. Ved en normalt vedlikeholdt kamin, utnyttes av energien sammenlignet med panelovner.


Denne parafinen er ikke egnet for lamper og flyttbare ovner hvor det anbefales at du bruker fritidsparafin. For lamper med keramisk veke anbefales lampeolje. Brensel som gir førsteklasses, luktfri og driftssikker oppvarming! Optimalt til kaminer – gir lavere forbruk og lengre levetid. Aromater: ≤0vol.


Fritidsparafin

Parafinbasert brennstoff for oljelamper og lykter. For bruk innen- og utendørs. Gir en klar flamme uten forstyrrende sot eller lukt. Stort utvalg på nett og i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg