torsdag 5. februar 2015

Hvordan lage benk av paller

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Send dine paller med PostNord. Du får rask og effektiv levering. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Kanskje ikke plassen for din dyreste porselen, men en enkel måte å lage en rustik og vakker kjøkkenhylle. Lag en koselig lekestue av paller i hagen. Gjør som en av våre lesere - bygg en hel utesofa av paller - med tilhørende bord. Denne uteplassen er laget av paller.


Enklere blir det ikke, men likevel så koselig. Les hvordan du også kan få sommerens fineste uteplass i år. Innendørs møbler av paller.


Du kan selvsagt male dem hvis du har lyst, men innendørs holder ubehandlede paller seg fint uten vedlikehold. Vær oppmerksom på at du kun bør bruke EUR- paller og DS- paller innendørs – andre palletyper kan være trykkimpregnerte eller behandlet med giftige og helseskadelige stoffer. Men, for å lage hagemøbler av paller trenger man inspirasjon, og det er der jeg er i dag.


Tenker igjennom hva jeg vil lage , og hvordan. Hageområdet er allerede planlagt, og jeg ser at jeg trenger en ny sittegruppe, en sandkasse, blomsterkasser og kanskje også en pottebenk for å få det slik jeg vil ha det ute. Gamle frakt paller er en rimelige og robuste base materiale å bruke når du bygger din egen benk. Du kan opprette ulike design og accessorize dem etter behov.


Dette er en enkel, rimelig måte å bygge en sofa som kan tilpasses for å passe din plass og behov.

Paller er lett tilgjengelig materiale, og det er langt mer enn boss. Du kan lett lage både seng, benk , hylle, spisebord og sofabord av dem. Bra gjenbruk, spør du meg. De kan behandles og males, eller bare pusses litt og brukes som de er. Alt etter hvor rustikke du vil ha dem.


Noe av det jeg synes er mest spesielt når jeg kommer over kreative DIY-prosjekter, eller “Lag det selv-prosjekter” som man burde kalle det på norsk, er når folk lager fantastiske ting av paller. Og med et så fabelaktig grunnmateriale som paller er, så er det faktisk bare fantasien som setter grensene for hva du kan lage. En sengebunn er noe av det enkleste du kan lage av paller. Du kan legge to paller ved siden av hverandre, eller bygge dem oppå hverandre for å få høyde på senga.


En annen mulighet er å feste pallene sammen og sette hjul på under. Da kommer du lettere til for å rengjøre bak og under senga. Kanskje har du også dumpet innom interiørblogger eller kikket i magasiner og lest om hvor lett det er å lage unike møbler av paller.


Vel og merke hvis du har den riktige pallen. Bordene kan brukes som både nattbord og kaffebord foran sofaen. De koster også en brøkdel av hva du mest sannsynlig ville vært nødt til å betale i butikken. NATTBORD: Stilig, billig og enkelt på soverommet.


For å lage et to-etasjers produkt, må du lage to enkeltsenger av paller. En av dem vil bli installert på gulvet, og den andre vil passe i andre etasje. For å gjøre dette trenger du støttene, som er laget av tre paller. To paller på den lange siden er festet med skruer og negler og legges på en slik måte at de tre legger.


Sag til pallene i den bredden som ønskes til sittebredde på benken og samme str. Ser i ettertid at disse burde iallefall vært tatt bredere for best mulig sittekomfort kunne nok ha vært en planke bredere. Og skulle gjestene komme til å krangle om hvem som skal sitte på den edle benken , kan du gjøre kort prosess – bygg en benk til. ByggeBolig IKEA har lave overskap som er sidehengslet, har mange av de selv.


De er ikke eller brede, det er høydene IKEA har på. Hvordan lager man sittebenk av kjøkkeninnredning? Da er du akkurat her.


Dette kan være ditt eget DIY prosjekt som vil fylle deg med stolthet. Ta sjansen og være designeren av dine egne utemøbler. Når du bruker hurtig satt betong for innleggene, følger produsentens anvisninger og vente den anbefalte mengden av tid for betongen å sette opp.


Hvis du bryte hverandre pallene, se for splitting av tre stykker. Her får du fremgangsmåten på hvordan du bygger en enkel sittebenk med oppbevaring, som står godt på eksempelvis terrassen. Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Oppskriften er enkel.


Det du trenger er treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg