onsdag 11. februar 2015

Fargerike drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Fargerike Lothe ligger godt plassert på Strømsø i Drammen , med gode parkeringsforhold.


Og ønsker du jobben utført, har vi en stor håndverksavdeling som hjelper deg med alt fra maling og tapetsering, til montering av gardiner og solskjerming. Butikken har alltid et stort utvalg av det nyeste og moderne innen tapet, gardiner, solavskjerming, gulv og maling. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk.

Colibri Fargerike fra , Buskerud. Fargerike Eikersenteret holder til i nyåpnede lokaler på Eikersenteret i Hokksund. Samme strategi som Haraldsen Farvehandel i Drammen. Ved siden av en komplett malingsavdeling fører vi et stort utvalg av tepper, gulvbelegg og tapet.


Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner. Fargerike i Drammen : butikker og åpningstider Her kan du finne alle Fargerike butikker i Drammen. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jul i Drammen er årets store satsning i sentrum med fargerike markedsboder, skøyteglede på torgisen og julepyntede gater og torg.

Sammen med den vakre byen som bakteppe, er dette den perfekte rammen for noe vi håper gjør Drammen til en attraktiv juleby. Kom i ekte julestemning med Jul i Drammen ! Flinke raske og hyggelige folk. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Kjøpte maling og utstyr her men ble ikke fortalt at jeg.


Lothe står for høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Som byens største farge-og interiørforretning kan vi tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner. Kampanjer hos Fargerike - Fargerike. Mange gode tilbud nå i butikken. Tilbudet gjelder tom mai.


I Fargerike har vi alltid gode priser og hos oss møter du hyggelige, kunnskapsrike medarbeidere som du kan spørre om råd. Lothe-bygget ligger sentralt plassert på Strømsø i Drammen. Hos oss finner du et komplett farve-miljøsenter over etasjer. Vi gir bort 4x4m av dette fantastiske teppet fra Lano med en verdi på ca.


Vi har egne parkeringsplasser rett utenfor. Det er mykt og godt å gå på, med en lekker velouroverflate i fargen Antrasitt. Teppet må hentes i butikk. Er du på utkikk etter et gulv fra Tarkett i DRAMMEN ?

FARGERIKE LOTHE er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til ditt nye kjøpesenter – sentralt plassert på Strømsø – i hjertet av Drammen ! Senterets butikker dekker ditt behov innenfor de fleste områder av dagliglivet, og til alltid hyggelige priser! Pusset opp stua og gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg