onsdag 11. februar 2015

Selvaag bolig

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi har flere tusen boliger under utvikling over hele landet. Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er?

Ensjø omskapes til et nytt område med nye boliger i grønne og rolige omgivelser. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag gjennom over år skaffet bolig til hundretusener av mennesker. Underveis er nye bydeler og. Her finner du informasjon om selskapene i Selvaag konsernet.


Virksomheten i konsernet er først og fremst tilknyttet eiendomsinvesteringer, bolig - og. Klikk her for å følge aksjekursen i realtid. Vi styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av.

Så langt i år er aksjen opp pene 1prosent (se grafen under). Målet er at utbyttet skal være på minimum prosent av årsresultatet etter skatt. Den børsnoterte utvikleren opplyste mandag morgen at de vil selge store deler av selskapets tomtebank til Urban Property. Han har bred erfaring fra bransjen. Kontoret skal ledes av Britta Blaxhult som kommer fr.


Transaksjonen er på milliarder kroner. Selskapet innrømmer det selv. Boligkjøperne tar regningen. Selvaag Utleiebolig er et profesjonelt boligutleieselskap som primært henvender seg til markedet i og rundt Oslo. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Resultatet er 1millioner kroner. Det nye selskapet er. Bli med i LinkedIn i dag gratis. Følg oss for nytt om nye.


Inntektene kom inn på 1. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.

Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning. This signals an even stronger rate of growth, but the positive. Finnes det en måte å delta i boligprisveksten uten å eie en ekstra leilighet? Ja, det gjør faktisk det. Selvaag Pluss er alternativet for deg som vil ha høy standard og en enklere hverdag.


Dette signaliserer enda sterkere. Plussboliger er livsstilsboliger for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg