tirsdag 3. februar 2015

Lady elegant maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. En lun, flott mørk gråtone.


Lady elegant maling

Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. LADY Pure Color Veggmaling. Kjøp på nett eller i butikk.


Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett - helt utilslørt av glans. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Mange har hatt LADY Pure Color som sin favoritt- maling en stund. Den har en unik fargeopplevelse og nå har den blitt har den blitt enda mattere og vakrere og sikrer at du får den perfekte fargen.


Finn den perfekte fargen. Prøv en lekker LADY hvitfarge, som for eksempel LADY Chi. Mal veggene med en matt eller silkematt maling , og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer. Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse. LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) og superblank (80).


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. LADY MALING De viktigste egenskapene for innendørsmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut, og at produktet gir den fargen du har valgt.


Med Jotun Fargetrygghet er du også garantert riktig fargegjengivelse. Veggen er malt i Bomull og jeg har ei stor bokhylle mot veggen som jeg ønsker å male i en mørk gråfarge og vurerer Elegant. Har ellers en vegg i rommet som er i Grå Skifer, så fargen på bokhylla bør passe mot Grå Skifer og.


Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante , forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. En utfordring med matt maling , er at det kan være vanskelig å fjerne søl og flekker fra veggen. De matte veggene har nemlig en tendens til å bli blankpolerte der hvor du har prøvd å vaske. Dette gjelder imidlertid ikke for høykvalitetsmalingen Lady Pure Color. Det unike med Lady Pure Color, er at den tåler flekkfjerning.


Lady elegant maling

LADY og SENS har produkter tilpasset de fleste underlag For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ytterligere informasjon om produkter fra LADY og SENS finner du på: jotun. Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg