tirsdag 10. februar 2015

Gjøvik glass

Har her rehabilitert et bad for kunde. Kunden er strålende fornøyd med den lekre løsningen med dusjen. Hvite fliser med hvite epoxy-fuger sørger for lekre overflater som er lette å holde rene.


GJØVIK GLASSVERK HAR FOR TIDEN INGEN DRIFT I HOLMEN BRENNERI. I det store og historiske teglsteinsbygget inntil Hunnselva har vi glasshytte og butikkutsalg. Her finner du alle våre glassprodukter i utstillingen.

Gratis befaring og pristilbud! Ta gjerne kontakt med oss en uforpliktende glassprat eller dersom du ønsker at vi skal komme til deg på en befaring. Det laget finere husholdningsglass. Glassverket er fremst kjent for arbeidene i blått glass med hvite striper. Gjøvik glassverk var et norsk glassverk.


Om du har ett problem med ett vindu eller en lås, så finner vi en løsning! E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Sagstuen glass AS fra , Oppland.

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk. Vi prosjekterer, produserer og monterer produkter av aluminium og glass som hovedmaterialer på krevende. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Her har vi utstilling av mange våre produkter, så kom gjerne innom for en glassprat! Hos oss har vi alle glassprodukter, og har vi ikke det du er på jakt etter kan vi garantert skaffe det.


Ingen begrensninger hos oss når det kommer til glassløsninger eller spesielle glassprodukter. Sagbakken Glasservice AS tilbyr og utfører alt innen glass og vinduer. Vi utfører jobber i hele Lillehammer området, og i hele Gudbrandsdalen. Han hadde vakse opp på Biri Glassverk der faren var hyttemeister. Ta kontakt med Horisont dersom du har spørsmål om tømming av avfallet, endringer av beholderstørrelse, bestilling av nytt abonnement og sortering.


Renovasjonsgebyret sendes ut sammen med de kommunale. Natre Vinduer AS: Vinduer som gir norske hjem sjel, lys og komfort.

Prøv vindusguiden på våre nettsider!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg