torsdag 19. februar 2015

Hadeland furu

Organisk formuttrykk som er inspirert av trær og blader. Kjøp Furu -serien på nett nå! Elegante glass med knuseerstatning. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.

Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være et vinglass, en vase, eller andre produkter fra Hadeland Glassverk. Furu har et organisk formuttrykk som er inspirert av trær og blader.


Hvert enkelt produkt håndlages på Hadeland Glassverk og er helt unikt. Vi har resultater for Hadeland glassverk furu til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. FURU TALLERKEN 35C -.

Skip to the end of the images gallery. Vi har resultater for Furu hadeland til de beste prisene. Høyde fra til på bølgene. Begge er forskjellige.


Flotte smørebrikker i serien Furu fra Hadeland. De er håndlagde, så størrelsen varierer noe. Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen.


Du kan velge om du vil betale med kort via paypal, overføre til konto eller vipps. Det kan være vanskelig å beregne porto før varen er pakket. En liten flott vase fra Hadeland. Hadeland eAvis Med Hadeland eAvis kan du lese hele papiravisen på Mac, PC, nettbrett og mobil når og hvor du vil. Hadeland Furu 2kr - Vaser stk blomstervaser H: 1 18cm Pris kr 20- pr stk.


Les mer om Hadeland Glassverk her. Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc.


Her finner du et utvalg av det vi selger.

Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel. I heard somewhere that three items makes a collection. I found the first plate, which is a dinner- plate size, a while ago. En gang midt på 70-tallet, gikk designer Severin Brørby i skogen på Mosmoen, rett bak Glassverket, og samlet furugreiner.


Grunnen til det var hans ide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg